Снимка: Булфото
fallback

Ямболски антимафиоти неутрализираха дейността на фирма, провеждала фиктивни шофьорски курсове в град Стралджа, съобщиха от областната дирекция на полицията.

Задържани са управителят на фирмата – 62-годишен мъж с инициали Т. Т., и негов помощник.

След няколкомесечно наблюдение вчера антимафиотите обискирали офис на фирмата, където са открити и иззети различни документи – книжки на обучаващите се, в които са отразени неверни данни за преминалата теоретична и практическа подготовка, договори за наем на земеделска техника, на помещения и др.

Установено е, че не по надлежния ред управителят е организирал и провеждал курсове за придобиване на удостоверения за правоспособност за работа със земеделска, горска и мелиоративна техника.

Курсистите са се явявали на изпити, без да са преминали нужния норматив от часове по теория и практика.

Изпитите са протичали без задължителната практическа част, а за теоретичната предварително се раздавали шаблони с отговорите.

В дейността е участвал и 62-годишния П. А. от Ямбол, който е провеждал теоретичното обучение на курсистите и им е предоставял шаблоните за изпита. Мъжът не е на трудов договор.

На управителя на фирмата е повдигнато обвинение за съставяне на неистински официални документи. В Териториално звено "БОП"-Ямбол се води досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

gost

преди 8 години

дали е само ямбол или има и други градове кадето по цял ден едниблеят по кафетата а други си скасват *** от работа и тия де блеят сас клиенти до *** си понеже са на някои това нее ли време да се прекасне питам докога живееики в свят на демокрация а кадее демокрацията лентяя да е по нагоре от тоя които работи е това е пален срам и после каде са катастрофите и сме на парво място в европеиския саиуз нее ли срамно питам славка андреева директно

56

Анонимен

преди 12 години

АХ АНГЕЛЧО ,АНГЕЛЧО СИНЕ МОЙ, ТОВА СА ПАРИТЕ ОТ КОРУПЦИЯ ДЕТО СЪМ ВЗЕЛ,ЗА ТВЕТО РАЗВИТИЕ ДАЛ , И ХИЛЯДИ СЕМЕИСТВА РАЗПЛАКАЛ ОТ гр.ЯМБОЛ И ОБЛАСТ ЯМБОЛ С ЧИЧО ДЕПУТАТ АНАСТАС АНАСТАСОВ, ДА БЪДА ВСЕ НАЧАЛНИК АЗ -ДИКРАН БОХОС БОХОСЯН НА ОО" КД-ДАИ" ЯМБОЛ, НА ЯМБОЛЦИ М....А Е..Л !!! ??? !!! ???...

55

1

преди 12 години

ПРОТЕЖЕТО ДИКРАН БОХОСЯН /арменец/ НАЧАЛНИК НА ОО"КД-ДАИ" ЯМБОЛ, НА ДЕПУТАТА АНАСТАС АНАСТАСОВ от гр.Ямбол /БЕЗМЕР/ ДО КОГА ЩЕ ТОРМОЗИ ГРАЖДАНИТЕ НА гр.ЯМБОЛ ЯВЯВЩИ СЕ ЗА СВИДЕТЕЛСТВО ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА МПС,ВОДАЧИТЕ НА ТАКСИМЕТРОВИ АВТОМОБЛИ,ВОДАЧИТЕ ЗА ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ И т.н.ЧРЕЗ РЕКЕТ И ИЗНУДВАНЕ !!!

fallback