Снимка: Архив Булфото
fallback

52-годишна бургазлийка даде всичките си спестявания на мнима врачка, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Жената е подала сигнал в полицията в града вчера предиобед. Тя е обяснила, че на 31 август т.г. около 20.00 ч. на пейка до Казиното в Морската градина е била измамена от непозната възрастна жена, която започнала да й гадае и й предложила да развали направена магия.

За целта бургазлийката изтеглила на следващия ден всичките си спестявания в размер на 10 487 лв. и 3920 евро и ги дала на непознатата, за да им бае.

Вчера, когато непознатата не се явила на уговорената среща, за да върне парите, бургазлийката установила, че е станала жертва на измама и алармирала полицейските служители. Работата по случая продължава.

В полиция” в Несебър пък вчера е получено съобщение от 51-годишен английски турист, отседнал в Слънчев бряг, за това че предния ден около 11.00 ч. на алея до хотел „Меридиан” непознат мъж предложил да му обмени британски паунди в български лева на изгоден курс.

Чужденецът дал 300 британски паунда, а непознатият му подал пачка сгънати банкноти, които англичанинът не преброил и не погледнал. Малко по-късно при заплащане на сметка в заведение туристът установил, че в пачката, дадена му от непознатия, има 17 банкноти от по 5 млн. югославски динара, излезли от обращение. Извършителят на измамата се издирва по описание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

реалист

преди 12 години

докато има ***,ще има и касапи-тва е положението....

31

Анонимен

преди 12 години

Сега да иде на врачка и да я пита къде са и парите.

30

анонимен

преди 12 години

е на това какво му се вика................да е на 82.......пък тя уж млада жена, от град уж ,боже мой,.........., но то тъпотията няма възрастовогеографски измерения..............и що да е виновен тоя ,де баница си похапва.............ми тя ще изсъхне , ако пък не се яде.........криза ли?!...........ех, дряновица за нас.............

fallback