Снимка: МВР
fallback

Четирима мъже, които чрез скимиращи устройства точили информация за електронни банкови карти, са задържани при операция на ГДБОП, съобщиха от МВР.

Операцията на антимафиотите е проведена във вторник. В момент на демонтиране на техническо устройство на банкомат в Несебър те задържали двама мъже от Пловдив и двама сливенчани съответно на 27 и 29 години.

Четиримата изготвяли, монтирали на банкомати и използвали скимиращи устройства, чрез които крадяли информацията за чужди електронни банкови карти.

Квартетът действал на територията на Слънчев бряг, Несебър и Свети Влас. На адресите на задържаните са открити и иззети скимиращо устройство, бели пластики с нанесени откраднати данни от истински дебитни и кредитни карти на български и чужди граждани.

Намерени са още празни бели пластики, преносими компютри, мобилни телефони и др.

От 33-годишния И. Т. е иззет законно притежаван пистолет „ Валтер”.

След 24-часовото задържане на четиримата срещу двамата пловдивчани е образувано досъдебно производство. За тях предстои искане за постоянното им задържане. Работата по разследването продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Почти Ужилен

преди 12 години

Мамка им *** на тия ***. В Събота теглих пари от несебър (банкомата беше на Про Кредит Банк но беше след работното им време) и слава на незнам кой точно но картата ми беше блокирана вчера и радостното е, че не бяха стигнали до моята карта.ps: Теглете пари само през работно време и то по възможност от банкомати на самите банкови клонове.....

8

справедмивост

преди 12 години

Пак, като не са им искали по 200 лева гранция преди да ги пуснат... трябва да се съобразяват, сиромаси хора все пак

7

Хитлер

преди 12 години

до 5- ти в кой свят живееш бе,как ти се струва Мин.председател и Мин. Вътр.Р. да тръгнат с пищови и да вардят по ъглите на улиците престъпноста и те лично да залавят бандюгите,абе това *** сте доста задръстени в главите бе,даже не успявате да омаскарите някого качествено,затова държавата ни е дърпала постоянно назад когато сте управлявали и сега да бягат срещу нас капиталът не можем и да се срещнем.

fallback