9

Почти Ужилен

преди 12 години

Мамка им *** на тия ***. В Събота теглих пари от несебър (банкомата беше на Про Кредит Банк но беше след работното им време) и слава на незнам кой точно но картата ми беше блокирана вчера и радостното е, че не бяха стигнали до моята карта.ps: Теглете пари само през работно време и то по възможност от банкомати на самите банкови клонове.....

8

справедмивост

преди 12 години

Пак, като не са им искали по 200 лева гранция преди да ги пуснат... трябва да се съобразяват, сиромаси хора все пак

7

Хитлер

преди 12 години

до 5- ти в кой свят живееш бе,как ти се струва Мин.председател и Мин. Вътр.Р. да тръгнат с пищови и да вардят по ъглите на улиците престъпноста и те лично да залавят бандюгите,абе това *** сте доста задръстени в главите бе,даже не успявате да омаскарите някого качествено,затова държавата ни е дърпала постоянно назад когато сте управлявали и сега да бягат срещу нас капиталът не можем и да се срещнем.

6

Хитлер

преди 12 години

И сега комунята ще кажат: "а хванали дребните риби а големите къде са" ами големите са: пикаещият в шадравани Р.Петков,Станишко,Р.Овч.Сянката Пирински на тях като им играем шутът на изборите и като останат без имунитет ще започнат да се именуват при разследващите,те затова сега драскат с нокти защото знаят много добре какво са правили и какво им предстои,това да знаеш че в бъдеще те очакват страшни работи си е стресиращо,не го пожелавам на никого.

5

Анонимен

преди 12 години

До 2 - е със сигурност не са ги хванали те! Особено Бойко. А цветанов си е бъркал в носа докато е ставало това, така, че и той лично не ги е хванал. Не бива да го хвалите затова, че си върши работата. И то не особено съвестно.

4

ЧЕНГЕ

преди 12 години

ЩЕ ВЛЕЗЕМ В РЕЛСИТЕ ,НО СЛЕД КАТО ИМА ДЕЙСТВИТЕЛНИ ПРИСЪДИ.

3

jiko

преди 12 години

i sega gledai prokuraturata i advokatite kav cirk praviat

2

M

преди 12 години

ПАК СА БОЙКО И ЦВЕТАНОВ ВИНОВНИ.СПОРЕД КОМУНИСТИТЕ

1

NIE OT BSP

преди 12 години

CECO NI SASIPA TRUDA OT 20 GODINI