Снимка: Архив, Булфото
fallback

Двама братя, холандски граждани от турски произход, са задържани след като нанесли удари и скъсали служебни документи на служители от сектор „Престъпления по пътищата” към СДВР, съобщиха от столичната полиция.

Братята били спрени заради превишена скорост около 20,00 часа снощи на околовръстния път до село Казичане.

Първоначално управляваното от единия БМВ с холандска регистрация спряло в най-лявата лента, в която се движело преди това.

По време на проверката водачът на автомобила ударил и ритнал един от полицаите, а другият пътник скъсал приготвения акт и смачкал папката, в която били останалите актове на служителите на реда.

20-годишният М. С. и Х. С. (18 г.) са задържани с полицейска мярка в Осмо РПУ. Осигурен им е преводач.

Вследствие на удара единият полицай е със счупена дясна ръка. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

170

до Holandiq

преди 12 години

И кои са тия ***, би ли пояснил? Професионален боксьор на 20, хахаха!! И защо да се радва куката, по-скоро резака да се радва, че не е надупчен от олово...

169

Някой

преди 12 години

Абе *** я стига приказвахте тапотии много ясно трябва да ги счупят от бои тея келемта *** тръгнали полицайте да бият може да са сякакви ама са органи на реда и по добре е с тях отколкото без ! Скапаните *** карабини е трябвало още на място да ги счупят

168

2121

преди 12 години

Скъсали са са ги от бой в полицейското още вчера, но са ги млатили по специалната технология , за да няма следи!Тея *** са си мислели, че тук е толерастка Европа!МухахахахахНяма такова нещо бе!Тук все още се раздават яки шамари!

fallback