Снимка: архив Булфото
fallback

1500 лева за един работен ден - толкова са си делили двама полицаи, работили на автомагистрала "Тракия". Това съобщи bTV, като се позова на източници от разследването.

В сряда десетима униформени бяха задържани при акция "Палките".

Групата от Пазарджик работела много стройно и подготвено. Схемата за вземане на подкупи на магистрала "Тракия" е действала повече от две години.

Oще по темата

Мястото е сред най-апетитните за полицай, решил да си докара незаконно някой лев към заплатата, тъй като тук се развиват високи скорости, а минават и много чужденци.

В петък съдът ще реши дали полицаите от Пазарджик трябва да останат за постоянно в ареста.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

до Ласард

преди 13 години

Ти си наистина ***, най-вероятно старшинка. Но ще ти дойде и на теб системата до главата някой ден. А правилата си ги наври където слънце не огрява. Ако трябва да пресечеш двойна непрекъсната линия за да избегнеш катастрофа ще нарушиш ли правилата? Дървени философи много, мислещи хора малко.

50

Сталин,от с.Глава,Пл

преди 13 години

Само на остров Белене - ще се оправят тия крадливите ***,аман от тях....!Да опитат и те от собственото си изобретение за превъзпитаване на даже неосъдени политически противници и неудобните за червената власт люде от 60-те години на 20-и век.В светъа не остана никъде комунизъм за да развращава и опустошава,само у нас се случи врътката,уж смяна,уж революция - а в същност - *** за народа,а наследниците на същите тия *** и родоотстъпници пак ни яхат и доят и стрижат.И то още по-жестоко.

49

др.Пело Пеловски

преди 13 години

...не-деноминирани,обаче?!Че колко са тия кинти,на фона на пачката на Ковачки & компания от ДДС измамите за годините,докато Гоце им опъваше чадъра на Мафията...?!Нямали - вземали,имали - дали...!Ама не са взели 2.0 млн.лв. като оня фес,Доган,за язовирната врътка,нали...?!Ама червения съд и него го изчисти от обвиненията - и излезе,че всички ние ,дето си плащаме данъците и един вид сме им рабоотодателите на всичките тия крадливи *** от БКП и сателитните й производни,сме тупани и ***.

fallback