51

до Ласард

преди 13 години

Ти си наистина ***, най-вероятно старшинка. Но ще ти дойде и на теб системата до главата някой ден. А правилата си ги наври където слънце не огрява. Ако трябва да пресечеш двойна непрекъсната линия за да избегнеш катастрофа ще нарушиш ли правилата? Дървени философи много, мислещи хора малко.

50

Сталин,от с.Глава,Пл

преди 13 години

Само на остров Белене - ще се оправят тия крадливите ***,аман от тях....!Да опитат и те от собственото си изобретение за превъзпитаване на даже неосъдени политически противници и неудобните за червената власт люде от 60-те години на 20-и век.В светъа не остана никъде комунизъм за да развращава и опустошава,само у нас се случи врътката,уж смяна,уж революция - а в същност - *** за народа,а наследниците на същите тия *** и родоотстъпници пак ни яхат и доят и стрижат.И то още по-жестоко.

49

др.Пело Пеловски

преди 13 години

...не-деноминирани,обаче?!Че колко са тия кинти,на фона на пачката на Ковачки & компания от ДДС измамите за годините,докато Гоце им опъваше чадъра на Мафията...?!Нямали - вземали,имали - дали...!Ама не са взели 2.0 млн.лв. като оня фес,Доган,за язовирната врътка,нали...?!Ама червения съд и него го изчисти от обвиненията - и излезе,че всички ние ,дето си плащаме данъците и един вид сме им рабоотодателите на всичките тия крадливи *** от БКП и сателитните й производни,сме тупани и ***.

48

sedefcho

преди 13 години

Нямам нищо против пътна полиция . Да спира и да глобява ! НО ПАРИТЕ ДА ВЛИЗАТ В ДЪРЖАВАТА ! 1500 лв са взели а ако глобяваха щеше да е х3 сиреч 4500 ! Айде сега сметка 4500 * 300 (че не всеки ден му се работи на хубавеца) = 1 350 000 лв.! Само от едно такова кирливо подразделение ! И хората ще се по стреснат и пари за държавата ще има (сиреч за техните заплати) !

47

БЕЗИМЕННА

преди 13 години

Няма какво да решават задължително трябва да останат в ареста.Какво е това ...ние ще си броим левчетата, а те - 1500 лв на ден да делят.Всичко е на нашият гръб

46

Те за това Цецо

преди 13 години

Родната полиция ни "пази" аз се чудех от къде толкова много последни модели BMW и Мерцедеси в България най- бедната страна в Европа а то това били катаджии и полицаи с по 500лв заплата... После Цецко ще пита абе що не ни приемат в шенген е те за това Цецко!

45

JollyRoger

преди 13 години

11 250 на калпак за тези 2 години. Сега да ги хванат господата и два варианта бой и да ги изхвърлят от страната или бой и да си изработят 11 500 лева в общестевено полезен труд за две години - което със сегешната ми заплата е около 48 часа работа на ден : ). Обаче пак кокошкарите хванаха

44

анонимен

преди 13 години

а цецо кога ще го вкарате в затвора за милионите които откраднаха с дянков и тиквата и другите.долу герб най-манипулативната и крадлива партия.

43

georgi plovdiv

преди 13 години

е действала повече от две години.!!! spored men policaite ve4e gi boli fara dali 6te gi ovolnqt i nai prostia bi si napravil smetka kolko sa sabrali za teq 2 godini i kosur :)

42

Анонимен

преди 13 години

АЗ ПРЕДПОЧИТАМ АКТ ДА МИ НАПИШАТ, ЗАЩОТО МОГА ДА ГО ОБЖАЛВАМ И БЕЗ ТОВА 99% ОТ ОБЖАЛВАНИТЕ АКТОВЕ ПАДАТ В СЪДА, НАЙ-ВЕЧЕ ЗАРАДИ ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ НА НЕГРАМОТНИТЕ СТОЙКАДЖИИ. ДОСЕГА СА МИ ПИСАЛИ 15-ТИНА АКТА И ВСИЧКИ СА ПАДНАЛИ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ КАТО ИМ КАЖЕШ ЧЕ ЩЕ ОБЖАЛВАШ И ПОЛОВИНАТА СЕ ОТКАЗВАТ ДА ПИШАТ.

41

ddd

преди 13 години

Не съм полицай или катаджия,но колко от вас са ги спирали и са предпочитали да бутнат някой лев и да отърват солидния акт и вземането на точки,нали ние самите предлагаме да си платим за вината.Така,че предпочитам да бутна някой лев от колкото да чакам наказателното постановление да се влачи с месеци и да губя излишно време по инстанцийте.Нищо лично :)

40

galin

преди 13 години

ne sa samo tiya za sijalenie ne sa.mnogo grubo se otnasyat s horata koto sprat za proverka,hay polizai e kakvo ot tova ,ama gospod vijda ,toi zabavya ama ne zabravya.dano da ostanat v aresta dano boje

39

Анонимен

преди 13 години

Ако са само тези десетимата - добре. Но не е така. На много места се правят "козметични" реформи в полицейските управления, но основните играчи не се пипат. Естествено, защото са хора на някой висшестоящ. Пример - Дупница - "Кимбата". Въпроса е, че няма кой да провери бизнеса му с автомобили, доходите му и имотите му. Може и да не са на негово име, но на някой от родицата.......

38

Анонимен

преди 13 години

аз искам да разкрия тези на околов./самоковско и при Казичанеправят много повече от 1500- гаранция особено при казичане от двете страни на моста.

37

Анонимен

преди 13 години

те и охранителна полиция правят толкова от рекети на "криминално проявени"

36

ХИТЛЕР

преди 13 години

1500ЛВ. НА ДЕН ,,15,,ГОД. НА ЧОВЕК В ПАНДИЗА.

35

Коко

преди 13 години

като са свикнали да вадиат такиви пари и сега ги изгонят от работа да не мислите че ще почнат да гледат краставици , стават си сто процентови бандити ама ако им дадат по 1-2 годинки в затвора в Пз да им се порадват *** там ще е добре и мене са ме щавили за пари между Пловдив и Пз

34

БГ

преди 13 години

Това си е балкански рекорд,като имаш в предвид цялата мрежа от проверяващи,какво става,вдигаме нивото на подкупи в целия ЕС.Как иначе ще има подкупи от 112 млд.Значи,че и ние даваме нещо на ЕС.Трябва да искаме компенсации.

33

Анонимен

преди 13 години

И пак нямат по 6 апартамента ....

32

Анонимен

преди 13 години

Ama te ladichkite im struvat po-malko