Снимка: Архив Булфото
fallback

Петнадесетгодишно момче е задържано във връзка с два криминални инцидента в района на столичния квартал "Красна поляна", съобщиха от МВР.

Според експерти, непълнолетният страдал от психично заболяване.

След подадени в полицията сигнали за пострадали при намушкване с нож граждани, служители от криминална и охранителна полиция са предприели действия по издирване и задържане на извършителя.
 
С помощта на описанията, дадени от свидетели, разследващите са установили автора на престъпленията.

Заподозреният в извършване на криминалните деяния - 15-годишен младеж, страдащ от психично заболяване, е бил заловен тази сутрин. От него са иззети ножовете, с които били извършвани престъпленията.

По първоначална информация младежът е извършител на две нападения над жени с хладно оръжие в района на ж.к. "Красна поляна".


(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

гурбетчия

преди 13 години

За мене не е важно дали е бъргарин ,турчин ,*** или арменец ! По-важно е ,че почти всеки 3-4-ти български гражданин е с псих. отклонения ,но за съжаление все още нерегистриран в психиатрията ! Здравите хора сами могат да се убедят в това ,четейки коментари по бг.сайтове !В никой друг чужд сайт няма да видите толкова злоба ! Вече 2-ра година ви следя поведението в сайта и все едни и същи глупости в почти всяка тема ,дори не е важна темата ,отклонявате се от темата и злобеете за други неща !

42

байо

преди 13 години

Волене 36, трогателна история, ама НИКЪДЕ не видях официални индикации за готвена измама. всъщност за какво са арестували *** - че е придружавала дъртия до банката? и ние, и полицаите знаем, че *** е ЩЯЛА да го измами - но пред закона нещата не стоят така.

41

ДАНИ

преди 13 години

ПАК СЕ ЗАПОЧНА... ДЪРЖАВАТА БИЛА ВИНОВНА, ЧЕ ИМА ПСИХИЧНО БОЛНИ...

fallback