43

гурбетчия

преди 13 години

За мене не е важно дали е бъргарин ,турчин ,*** или арменец ! По-важно е ,че почти всеки 3-4-ти български гражданин е с псих. отклонения ,но за съжаление все още нерегистриран в психиатрията ! Здравите хора сами могат да се убедят в това ,четейки коментари по бг.сайтове !В никой друг чужд сайт няма да видите толкова злоба ! Вече 2-ра година ви следя поведението в сайта и все едни и същи глупости в почти всяка тема ,дори не е важна темата ,отклонявате се от темата и злобеете за други неща !

42

байо

преди 13 години

Волене 36, трогателна история, ама НИКЪДЕ не видях официални индикации за готвена измама. всъщност за какво са арестували *** - че е придружавала дъртия до банката? и ние, и полицаите знаем, че *** е ЩЯЛА да го измами - но пред закона нещата не стоят така.

41

ДАНИ

преди 13 години

ПАК СЕ ЗАПОЧНА... ДЪРЖАВАТА БИЛА ВИНОВНА, ЧЕ ИМА ПСИХИЧНО БОЛНИ...

40

orlin

преди 13 години

s tasi snimka imahte drug material za nekakav dokter - za etalon li izpolzvate tasi snimka, uvajaemo dnes.bg? kakto i snimkite na decata ot maturata li????

39

Анонимен

преди 13 години

ostavete policiata da si svar6i rabotata a mom4eto e bolno i ne e saznavalo kakvo pravi da go priemat v bolnica i da go izlekuvat i az sam namnenie 4e toi e ubieca na bokciora

38

до 33

преди 13 години

Защото най-големия процент от престъпленията се падат на ***.

37

za wolen

преди 13 години

дали ще го метнат ***, или банките, така или иначе парите няма да си ги ползва чиляка, все ще са в ръцете на някои престъпници

36

Волен

преди 13 години

Болен дядо насмалко да стане поредната жертва на ловки *** измамници в столицата. Благодарение на бдителен банков служител, аферата е разкрита и 15 000 лв. спестявания на стареца са на сигурно място.Преди няколко месеца 85-годишният столичанин решил да продаде наследствен имот в околностите на Своге. Тъй като трудно се обслужвал сам, за него се грижела 33-годишна жена, която му препоръчала своя позната, която пък стопанисвала Агенция за недвижими имоти.Така дядото се запознал с 41-годишната Николина Кунова. Вместо да купи нивата на пенсионера, ловката измамничка му предложила сделка: Ако имаш спестявания, дай да ги изтеглим. С тях ще купуваме и препродаваме земи, защото на мен ми трябват налични пари, започнала да обработва Николина жертвата си. Дядото се двоумял, но когато *** дама му казал, че ще вземе процент от продажбите, а в банките лихвите са нищожни, дядото се съгласил.Така няколко дни преди празниците пенсионерът отишъл до банката за да се осведоми за авоарите си. Имате 15 000 лева в сметката си, обяснили му служителите. Така на 18 май дядото пак дошъл в банката този път, придружаван от *** жена, която го чакала пред клона.Усъмнихме се да не би старецът да стане жертва на измама, затова и сигнализирахме в МВР. Все пак той е наш дългогодишен клиент, обясниха пред Всеки ден служители. Униформените чакали в засада и когато пенсионерът се запътил към изманичката, полицаите я арестували.Направени са обиски в дома й. Заподозряната в опит за измама живее в мраморна къща в Красно село, обясниха разследващите и допълниха, че благодарение на работата си Николина си позволявала доста охолен живот.Мерцедесът й е конфискуван, уточниха още полицаите.Всъщност целта на Николина била къщата на стареца в Банкя. Там обаче измамничката ударила на камък, тъй като домът бил продаден на фонд с право дядото да живее там до края на живота си. Затова и 41-годишната мургавелка се насочила към спестяванията на дядото.Пенсионерът няма наследници съпругата и дъщеря му са починали, а със сина си никога не са се виждали. За съжаление самотните възрастни хора стават най-лесна жертва на измамници, категорични са униформените. Пред тях дядото разказал как Николинка се грижела за него, ходил й на гости, купувала му дребни подаръци. Това е социалният контакт, от който старецът се е нуждаел, категорични са разследващите.Измамничката е освободена срещу гаранция от 1000 лева.

35

777

преди 13 години

Сигурно е от *** произход!!!

34

dodo

преди 13 години

Mom4eto ne samo e namu6kalo dve jeni ami sigurno e i ubieca na boksiora ot predi mesec v kr polqna.

33

Анонимен

преди 13 години

Хора, съвсем ли се сбъркахте, където видите престъпност и веднага - ***, тюрк, араб бил. Да не би вашите деца да са възпитани правилно. Де не би пък вие да сте възпитани правилно - дето ми сравняват човешко същество със шарнирен болт. Има психично болни, има и *** дето се прикриват. То се вижда кои от кои са.

32

онбашията

преди 13 години

31, с инжекция си е хабене на материал, разфасофка за резервни части е едно добро решение мислямежду другото, много добър филм/книга по темата - за мишките и хората на стайнбек

31

Анонимен

преди 13 години

направо инжекция и.....край....

30

Анонимен

преди 13 години

"културни"особености на ***(турския)етнос

29

Анонимен

преди 13 години

хайде на бас ,че след 2-3 месеца ще е навън ''под лекарско наблюдение''

28

Анонимен

преди 13 години

Интересно как така веднага установиха ,че е психично болен.По-лесно майтака,по-удобно.И що не вземе да наръга себе си ,ами напада хората?

27

онбашията

преди 13 години

дефектен детайл като се открие се хвърля в пещите за претапяне, дефектен човек се оставя наравно с недефектните. хората са по-маловажни от шарнирните болтове явно, че никакъв качествен контрол не се прилага.

26

Анонимен

преди 13 години

Защо на всеки турски-*** анонимността му е гарантирана ?

25

асд

преди 13 години

Вие *** ли сте... детето е на 15 и психично болно, какви бесепари какви гербери какви лудници ви гонят? Само разсъждавате и се оплаквате, жалки хора. Все някой ви е виновен за "гадното" положение, все другите коментирате а себе си не виждате колко сте абсурдно ***. Не виждам какво би попречило на 15 годишно дете да наръга 2 жени в Люксембург - нали там били много добре... или там психично болни няма?

24

opa

преди 13 години

vsa6tnost e bil psihi4no normalen pi4aga!!