Луксозното Ауди на дядо Николай. Снимка: Булфото
fallback

Скандалнен опит за кражба беше направен в двора на Пловдивската митрополия.

Пред сградата, в която се намират покоите на пловдивския митрополит Николай, всяка вечер неговите шофьори паркират лъскавите коли - лусозен джип „БМВ” и сребристо „Ауди” с номера „3737”.

Колите са подарък от бизнесмена Георги Гергов и се оценяват на хиляди левове. Номерът „37” символизира възрастта на владиката, от която той оглави Пловдивската митрополия.

Возилата явно са привлекли вниманието на автокрадец, който по някакъв начин се е промъкнал в митрополията и е откраднал ключовете. Час по-късно се върнал в двора, където се намира автопаркът.

Бдителни попове са забелязали младежа, който се опитал да отключи колите, за да ги запали и офейка с тях. Те се развикали и сигнализирали в полицията. През това време крадецът избягал.

„Патрул на четвърто районно се е отзовал на сигнала, като полицаите са издирали и задържали предполагаемия извършител на престъплението – 18-годишен младеж от Велинград”, съобщиха за Dnes.bg от МВР Пловдив.

Свещеници са разпознали автоджамбазинът, у когото са открити и ключовете за джипа и леката кола.

Момчето е с мярка „задържане под стража” за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

143

бляя

преди 13 години

Дорде има балми да си дават парите на вятъра, лудостта ще се вози в най-нов модел Ауди.

142

Емил

преди 13 години

туй хамелеон бе, сменя си цвета :D :D :D Ман ти сиво ли е, черно ли е :D

141

клисар'ят

преди 13 години

Каквито ни социалистите,такива ни и божиите служители - комунистически издънки с ДС закваска.Що ли изобщо не вземат тия щуротии с измислените т.нар. РЕЛИГИИ - да ги забранят,че да се кротнат хорицата...?!Да,ама не им е изгидно на тия,дето пишат сценариите и дърпат конците - КУКЛОВОДИТЕ,меценатите,като другаря Г.Гергов - успешнния свинар,дето сега се прави на цар.И има защо,след като командва парада на глупаците в Абсурдистан,в едно с Гоце,Трактора,Сумиста,Каратиста и др. живи и умрели Комунисти.

fallback