Снимка: Булфото
fallback

Жестока катастрофа стана в 16,45 ч. на пътя между пловдивските села Трилистник и Скутаре. Лек автомобил се е преобърнал няколко пъти и е излязал от пътя. В него са пътували трима мъже и една жена.

„На място е загинал 54-годишен мъж, който е бил един от пътниците в колата”, съобщиха за Dnes.bg от полицията в Пловдив.

На местопроизшествието са пристигнали три линейки, които са откарали ранените в болница.

„Тримата са приети в спешния сектор, като на този етап не можем да кажем какво е състоянието им”, заявиха от Университетската болница „Свети Георги” в Пловдив. 

Ранените при катастрофата са с различни по тежест травми. Една от версиите за зверския инцидент е шофиране с превишена скорост.

Пътят между селата обаче е тесен и на него трудно могат да се разминат две коли. На места пътният участък е осеян с дупки, които също е възможно да са допринесли за инцидента.

Полицията изяснява точните причини за катастрофата. На място все още е преобърнатата по таван кола. Има следователи и криминалисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Мимоза

преди 13 години

За съжаление ще е така! Защото на българина, все някой друг му е виновен: държавата, катаджиите, дупките, дъжда, билбордовете, другия водач и прочие...но не и ТОЙ! Всичко е ясно, спор няма, но като е лош пътя, вали или няма видимост, се кара със СЪОБРАЗЕНА С ПЪТНИТЕ УСЛОВИЯ СКОРОСТ! Но, НЕ, ние сме велики, всеки е ВЪРХЪТ на сладоледа и безгрешен!Всяка самонадеяност, глупост и простотия рано или късно се ПЛАЩАТ!Лек ден на всички, бъдете здрави и разумни, ПОВЕЧЕТО НЕЩА ЗАВИСЯТ ОТ НАС!

24

МАНАФИНА

преди 13 години

КАТ НЕ МОАТ ДА КАРАТ............ТЪИ ША Е...

23

Nobody

преди 13 години

Лейдис енд жентълмен, имам една молба. Като сте се отписалЕ, избирате си едно хубаво крайпътно дърво или стълб, или още по-добре един висок крайпътен зид, засилвате се и се тресвате челно в него, като преди това сте изключили ABS-ите, ако разполагате с такива.Резултатът за извършителя е ясен, ама така поне няма да взимате невинни хора с вас.

fallback