Снимка: Булфото
fallback

Жена преби мъжа си, удари майка си и я заключи на балкона. Семейната драма, която само по щастлива случайност не завърши със смърт, се разигра в столичния квартал “Дружба” малко след полунощ.

Насилието в дома на 39-годишната жена и съпруга й е от години. Тази нощ между двамата отново избухнал скандал. Неволен свидетел на гнева на жената станала и майка й.

“Аз спах и тя като ме удари в главата, и аз мисля, че е земетресение. После започва да го бие. Става страшна работа. Аз се опитах да я хвана, тя взе стола и ме удари по главата. Изгони ме на балкона и ме затвори”, разказва потърпевшата Захаринка пред bTV.

Възрастната жена звъннала в полицията. След минути на мястото се отзовали два патрула.
Дъщерята обаче отказала да пусне униформените в дома си и да се предаде.

Докато един от полицаите я увещавал да отвори вратата, друг екип техни колеги влязъл през балкона на жилището и успял да арестува побойницата.

Междувременно екип на Бърза помощ откарал пребития мъж в болница.

На нападателката най-вероятно ще бъде повдигнато обвинение в опит за убийство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

104

НекъФ

преди 13 години

Защо на мен не ми падне такава, докато посегне и ще легне за по-дълго на земята, и за другия път ще знае от къде изгрява слънцето. Или ще влиза в правия път, или на къра. Тоя е някакъв пу.ьо, да се остави жена му да го пребие. Каквото и да е направил, повече от някой и друг шамар не е трябвало да има. Най-страшното е, че все повече мъже стават като тоя, и жените им ги правят на смешни, нагледен пример са: мой приятел, който изгонил техните защото жена му не можела да ги трае, и един мой колега.

103

hehheheh

преди 13 години

много сте ми смешни дамите (ти си от женски пол или поне такава си се родила). Все ще изкарате мъжа виновен, дори да са го спукали от бой...

102

Анонимен

преди 13 години

stiga stoia gerb be hora da nee niakakvo bojestvo aman ot politomani

fallback