104

НекъФ

преди 13 години

Защо на мен не ми падне такава, докато посегне и ще легне за по-дълго на земята, и за другия път ще знае от къде изгрява слънцето. Или ще влиза в правия път, или на къра. Тоя е някакъв пу.ьо, да се остави жена му да го пребие. Каквото и да е направил, повече от някой и друг шамар не е трябвало да има. Най-страшното е, че все повече мъже стават като тоя, и жените им ги правят на смешни, нагледен пример са: мой приятел, който изгонил техните защото жена му не можела да ги трае, и един мой колега.

103

hehheheh

преди 13 години

много сте ми смешни дамите (ти си от женски пол или поне такава си се родила). Все ще изкарате мъжа виновен, дори да са го спукали от бой...

102

Анонимен

преди 13 години

stiga stoia gerb be hora da nee niakakvo bojestvo aman ot politomani

101

ku4eto

преди 13 години

заврян зет

100

Анонимен

преди 13 години

Героинята от кой етнос е?И какви са причините за тези отдавнашни скандали? Да не би и този наивник да се е оженил за персона с психични отклонения? А да не би пък нейната майка да я е накарала да се омъжи за този човек и ако бракът се е оказал несполучлив, сега жената да си го връща и на двамата?Но все пак, в подобни случаи най-доброто решение е да се разделят, а не да правят екшъни.

99

развод

преди 13 години

Вместо да се биете, дръгнете с приказки кой кого ще бие, има развод.За хора, които могат да се издържат сами, сексът не е най-важното нещо, а спокойствието, самоизрастването, уствършенствуването.Направо срам от приказките ви"Ще го бия, ще я бия"..Ниво на интереси и занимания.За да не звуча много "интелигентно"- дръпни му(й) една "фраза" и никога не се връщай, колкото и да се моли след това.

98

Заврян зет

преди 13 години

Сигурно е бил заврян зет и цял живот е угаждал. Влязъл по терлички и не му се иска да го гонят, затова е приел един лабут.

97

вн

преди 13 години

егати мухльото е бил тоя щом жена му го прати у болницата.Да и беше ударил няколко че да слезе на земята

96

dobi

преди 13 години

elate pri dobi na 9ti april

95

nadan

преди 13 години

Брова на нея затова, че го е набила! Кой знае как я тормозил! Мога само да мечтая да набия мъжете в живота си, които са ми вредили в живота.

94

Боби-Турбото

преди 13 години

Преглед на печата:"Жена изнасили мъж и му разби устата"

93

LoL

преди 13 години

Дружба, Захаринка, побой, алкохол? ***???!!!

92

ha ha

преди 13 години

a stiga veeeeeeeeee

91

левскар

преди 13 години

"Години тормоз"....,напили са се *** и са се изпотрепали,аааааауууууууууу оле оле жалко че не са се избили да намалеят хрантутниците.

90

Анонимен

преди 13 години

Нежните ангели ли ве ! ХАХАХХА

89

Анонимен

преди 13 години

do 86qvno i ti si kato neq shtom mislish che s boi se reshavat problemi

88

samodiva

преди 13 години

Имам предложение - да си направим една бойна женска група с име - Нежните ангели :) и да се освобоим от мъжкия тормоз :)Само така !

87

До 86

преди 13 години

Не е голяма гордост да биеш жена, а и винаги може да ти го върне по безброй много начини... Глупости плещиш.

86

ххх

преди 13 години

мале какъв удър е бил че чак пък земетресение. Много съм съгласен с мнението на номер 87 то те бият бият и ти писва започваш ти да биеш. Най ми хареса като вика че ще го направила на МАРМАЛАД. Такива мъже кадето бият жените си трябва и тях да ги бие после някой да почувстват и те как е да си бит, зашото ПОВЕЧЕТО мъже който бият жени са ***. Има и жени който си го търсят в това нещо няма спор но не мисля че боя помага.

85

Анонимен

преди 13 години

Чели ли сте биографията на ТинаТърнър? Ако не сте, прочетете я. Ще ви стане ясно как след години тормоз и унижения, на жената в един момент и писва и не само спира да се страхува, но дори почва да отвръща на ударите. Защо ми се струва, че и тук е станало нещо такова? Но разбира се, в интресе на сензацията част от инфото ни е спестено.