Снимка: БТА
fallback

Състоянието на 42-годишния охранител от „Инвестбанк” е стабилизирано, съобщават от болница „Иван Селимински”.

Животът му на този етап е извън опасност, уточниха медиците.

Пациентът е настанен в отделението по реанимация. В операцията са участвали всички хирурзи от областната болница и голяма част от анестезиолозите.

Гръдната операция е извършена от началника на гръдна хирургия в областната болница на Стара Загора д-р Владо Чакъров.

Станчо Станев бе прострелян в сряда следобед при нахлуването на въоръжения нападател в банката.

Никой от освободените заложници не е постъпвал в лечебното заведение. От ръководството съобщиха, че са осигурени легла, в случай, че се наложи да бъдат настанени.

Има готовност за извършване на прегледи и изследвания, както и консултация с психолози.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

ves666

преди 13 години

koi strada ot ypravlenieto 20 godini na balgarskata chervena socialisticheska kapitalisticheska oligarhia bednia balgarski zaspal narod .tova e rezyltata 20 god teror ybistva prehod pod tiahno rakovodstvo tezi hora tazi klika sa sa zatvora ,zashtoto mizeriata niskite zaplati lisheniata dovedoha darjavata ymishleno do tova polojenie .dano edin den tozi narod se sabydi i go varne tapkano na tezi izmennici na rodinata.

15

бив6

преди 13 години

като бивш полицай и бивш паазач на банка ,,ще кажа пази боже да не става това отново,нито полицаите ,нито пазачите са подготвени да се справят с това има някакви инструукции всмисъл даавай парите и не му се пречкай ,а сетне търси мвр,но реалнаподготовка няма ,полицията казва това е частен обект да му мислят ,пазачите за тиямизерни пари кво очаквате от нас ,банката пък ептен не и дреме ,парите и са застраховани ,нови желаещи да постъпят на мястото на гръмнати или стресирани служители с лопат

14

До 8

преди 13 години

Как бе, тиквения медал съдържа частичка от самия ББ, това е ГОЛЯМА ЧЕСТ!

fallback