Джипът на Йоско размаза автомобил КИА. Снимка: Булфото

Няма опасност за живота на Йосиф Йосифов – Йоско, който причини тежката катастрофа в кв. „Бояна“, съобщиха от „Пирогов“.

Той е със спукан пикочен мехур и със счупени три ребра. Настанен е в реанимацията на болницата.

Другите двама пострадали при тежкия инцидент също са стабилизирани и са вън от опасност.

Рано тази сутрин бронираният джип "Мercedes G" на Йоско навлезе в насрещното платно и удари челно лек автомобил КИА, слeд което се обърна по таван.

От удара намясто загинаха двама мъже от леката кола на 31 и 53 години, други двама души от автомобила получиха различни травми и бяха настанени за лечение във ВМА.

Още по темата

Й. М., на 33 г., е с луксация на тазобедрена става, фрактури на таза и дясното рамо и е настанен за лечение в Клиниката по ортопедия и травматология, уточняват от болницата.

Вторият пострадал – А. Н. на 49 г., е с комоцио и гръдна травма и в момента е в Клиниката по анестезиология, реанимация и интензивни грижи.

Йоско и групата му нашумяха през януари 2004 г., когато сливенецът бе арестуван по обвинение в убийството на Косьо Самоковеца.

След спецакция Йоско и сподвижниците му бяха закопчани в огромната му къща.

Разследването срещу Йоско за поръчител на убийството на Константин Димитров обаче зацикли. Обвинението така и не успя да докаже, че Йосифов е наредил да застрелят Самоковеца в Амстердам.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase