Полицията направи оглед на мястото. Снимка: Булфото
fallback

Въоръжен грабеж беше извършен тази нощ в софийското село Доброславци. Петима маскирани нахлуха в офис на мебелна фирма и задигнаха метална каса.

Бандитите пребиха охранителя, а работник беше закопчан с белезници за оградата в двора на офиса. Нападателите се издирват, все още се уточнява и сумата на откраднатото.

Крадците разбили на двора металната каса с пари и документи и откраднали всичко от нея. След удара маскираните изчезнал в неизвестна посока с черен джип, съобщи bTV.

Служителят на мебелната фирма, който остана закопчан за оградата близо четири часа, не пожела да разкаже подробности за случилото се.

Пребитият охранител пък е откаран в болница.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Калчо

преди 13 години

Кар, ти бедния Калчо не го бъркай с бизнисмена от Доброславци. Да попитаме работниците му за колко пари работят, при какви условия и дали редовно си получават заработеното. Да погледнем и баланса на фирмата, па тогава да видиме кой от двата варианта да изберем.Между другото в дописката пише, че в касата имало пари и документи. Маскираните са прибрали ВСИЧКО. На мен ми прилича като на самообиране... със замитане и на следите...

33

Анонимен

преди 13 години

Неграмотни с големи претенции за себе си. "Знаещи, можещи" с обвинителния си тон. Боже опази ни от подобни иднивиди. На всичкото отгоре и с голямото си самочувствие ,без покритие което прозира дори във виртуалното пространство. Булшет! Мизерия, глад, безработица. И тези, които не крадяха вече го правят.Озлобление, завист и неудоволетвореност.

32

Анонимен

преди 13 години

Много си неграмотен вярвай ми! :) Научи се да четеш и да разбираш прочетеното, че може да така да те обвиня в обида.

fallback