34

Калчо

преди 13 години

Кар, ти бедния Калчо не го бъркай с бизнисмена от Доброславци. Да попитаме работниците му за колко пари работят, при какви условия и дали редовно си получават заработеното. Да погледнем и баланса на фирмата, па тогава да видиме кой от двата варианта да изберем.Между другото в дописката пише, че в касата имало пари и документи. Маскираните са прибрали ВСИЧКО. На мен ми прилича като на самообиране... със замитане и на следите...

33

Анонимен

преди 13 години

Неграмотни с големи претенции за себе си. "Знаещи, можещи" с обвинителния си тон. Боже опази ни от подобни иднивиди. На всичкото отгоре и с голямото си самочувствие ,без покритие което прозира дори във виртуалното пространство. Булшет! Мизерия, глад, безработица. И тези, които не крадяха вече го правят.Озлобление, завист и неудоволетвореност.

32

Анонимен

преди 13 години

Много си неграмотен вярвай ми! :) Научи се да четеш и да разбираш прочетеното, че може да така да те обвиня в обида.

31

до 29

преди 13 години

На края на кулокрана беше застанал работник с неизплатени заплати, а не работодателя. Недей да лъжеш..

30

Последен

преди 13 години

Ало 27Само за това сведение направо си прав това правителство и ЦЦ правят всичко възможно и даже невъзможното точно тези да не бъдат хванати. Щото колкото повече ми си говори за борба с организираната престъпност толкова повече се вижда че грабежите кражбите и битовата престъпност РАСТЪТ.

29

Анонимен

преди 13 години

По твойте думи хората, трябва да оберат всичко на работодателите си където не са им платили. Преди години, нали един предприемач ли беше, не беше изплатил на работниците си няколко заплати и човека се беше отчаял до такава степен и се беше качил на куката на крана в знак на протест. До там стигнаха някои хора освен до просешка тояга и до лудост.

28

Анонимен

преди 13 години

И, тези, които некрадяха започнаха да го правят. В случея учителката. Е не нужно да изброявам разни случеи, но са факт. Таква е реалността.

27

Анонимен

преди 13 години

Това са едни и същи хайвани дето преди 15 г се правеха на биячи ,и мутри и събираха рекети,а сега им е гладен *** и понеже не са свикнали да работят и никога не са работили ,най-лесно правят това което могат-обири и това е.Така,че ще бъдат изчистени спокойно.За разлика от предишния лиглъо ГЕй Станишев, който дори не имитираше дейност,това правителство работи и то здраво по въпроса с престъпносттаТрябва да го подкрепяме и да не позволим ретроградните сили на БСП да го свалят,и ще видите тогава.

26

Анонимен

преди 13 години

Ами те тези къде ходят в Дубай съчетават полезното с прятното. Дрехи на килограм за жълти стотинки тук се прави разпродажба за бройка. Така, че тях не ги мисли, дали са толкова некоректни ,колкото ти изглежда отстрани. Всъщност не знам какво имаш в предвид. Говорим,като цяло и принципно.

25

кашона с лентите

преди 13 години

Къде е Бойко да ОТКРИЕ поредното престъпление и да отреже лентата!?

24

Обирджия

преди 13 години

Сигурно някой работник е имал да получава 2-3 заплати и си ги е взел на куп. Частния бизнес в България е такъв ***.. Работиш без договор и напълно нормално е да оставиш работниците без заплати зимата (на обща стойност колкото гумите на джипа ти) понеже си похарчил много пари по Нова година в Дубай. И го обясняваш научн - криза е! Който не му харесва да не напусне и хората напускат с неизплатени заплати.. Да ги обират заслужават си го 90% от всички фирми и фирмички

23

Кар

преди 13 години

Ако тебе те оберат Калчо кой от двата варианта ще е валиден ? 1.Че дължиш пари някому2.Че си се самообрал.... ?

22

Българин

преди 13 години

Подобни нападения вече стават всеки ден... а Цецо *** бори ли бори престъпността...

21

John

преди 13 години

nishto ne moje da opravdae krajba! Oshte pove4e izvarshena s 4eren SUV!!! (Moje da ne bilo Geep).

20

Анонимен

преди 13 години

Пак по- малкото зло, че не е било някъде къде имало сама жена на смяна да я завържат за оградата да студува и да я прибият леле..... какъв ужас само е преживял, този човек. "Дивия Запад"....,а леле....

19

Критовул

преди 13 години

Сега топполицията ще каже че обраната фирма се е самообрала и ще приключи с "разследването".Мога да поздравя обраната фирма и шефа и с хита на Веско Марином-"Родната полиция ни пази".Честито !

18

Анонимен

преди 13 години

ДО 17 ДОБРЕ Е БОНБОНИ И ЛИ КЛЕЧКИ ЗА ЗЪБИ ДА ПРОИЗВЕЖДАМЕ , НЯМА ДА ЯДЕМ ТУРСКИТЕ ИЛИ КИТАЙСКИ ДЪВКИ ДА ДЪВЧАТ ДЕЦАТА , В ТЕЗИ ДЪРЖАВИ ХОРА ГИ ПРОИЗВЕЖДАТ , СРАМНО ЛИЕ И НИЕ ДА ПРАВИМ , МИСЛЯ ЧЕ НЕ Е

17

Анонимен

преди 13 години

От къде тези работни места бонбони ли ще се произвеждат марципани или клечки за зъби?

16

Анонимен

преди 13 години

БЕЗРАБОТИЦАТА ДО ТОВА ВОДИ , ОТВАРЯЙТЕ ТАБОТНИ МЕСТА , ЧЕ ЛОШО СТАВА , НАБЛИЖАВАМЕ КАЙРО ,НА ТАМ ВЪРВИ РАБОТАТА

15

Анонимен

преди 13 години

Някои са много чувствителтни да думите просешка тояга мизерия и глад.....