Красимира Градинарска. Снимка: МВР
fallback

Полицията издирва 40-годишната Красимира Георгиева Градинарска.

Жената е напуснала дома си във врачанското село Михайлово на 19 януари и оттогава е в неизвестност.

В деня на изчезването си Красимира Градинарска е била облечена с черно шушляково яке, сив панталон и обута с черни боти.

Тя е висока около 150 см, с нормално телосложение, къса права руса коса, с бяло овално лице и сини очи.

Полицията моли всички, които разполагат с информация за местонахождението на Красимира, да се обадят на тел. 112, 166 или в най-близкото полицейско управление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Asen Prodanov, Burga

преди 13 години

*** са като раковите клетки - те не могат да бъдат "лекувани"! Единственият правилен и животоспасяващ изход е да бъдат изрязани и унищожени, за да не увредят непоправимо или да погубят здравия организъм, в случая - обществото. Знам, че днес такива кардинални мерки са невъзможни, но няма никакъв друг начин, който да даде положителни резултати. Ето защо, ако зависеше от мен, бих унищожил незабавно и безкомпромисно цялата *** напаст до последната бройка, за да опазя здравето, сигурността, имуществото и живота на хората. Безсмисленият псевдохуманизъм и политическата демагогия в условията на една демокрация в крайна сметка ще доведат неминуемо до самоунищожаването й. Това са едни от основните причини за нерешаването на проблемите в обществото ни веднъж завинаги. Затова и невинните жертви ще се множат, а възмездието и справедливостта ще бъдат чужди думи в живота ни.

31

...

преди 13 години

Bog da prosti!ADEKVATNO NAKAZANIE ZA UBIJCITE!

30

VM

преди 13 години

abe kak smeete da pishete be,zlobari neshtastni,mlakni balgarino prost,mlakni edin pat zavinagi !!!!!!!!!

fallback