32

Asen Prodanov, Burga

преди 13 години

*** са като раковите клетки - те не могат да бъдат "лекувани"! Единственият правилен и животоспасяващ изход е да бъдат изрязани и унищожени, за да не увредят непоправимо или да погубят здравия организъм, в случая - обществото. Знам, че днес такива кардинални мерки са невъзможни, но няма никакъв друг начин, който да даде положителни резултати. Ето защо, ако зависеше от мен, бих унищожил незабавно и безкомпромисно цялата *** напаст до последната бройка, за да опазя здравето, сигурността, имуществото и живота на хората. Безсмисленият псевдохуманизъм и политическата демагогия в условията на една демокрация в крайна сметка ще доведат неминуемо до самоунищожаването й. Това са едни от основните причини за нерешаването на проблемите в обществото ни веднъж завинаги. Затова и невинните жертви ще се множат, а възмездието и справедливостта ще бъдат чужди думи в живота ни.

31

...

преди 13 години

Bog da prosti!ADEKVATNO NAKAZANIE ZA UBIJCITE!

30

VM

преди 13 години

abe kak smeete da pishete be,zlobari neshtastni,mlakni balgarino prost,mlakni edin pat zavinagi !!!!!!!!!

29

JCPenney

преди 13 години

до 20предполагам,че и ти си ниска и си от Враца

28

Анонимен

преди 13 години

Защо пишите толкова глупости бе хора, тая ЖЕНА има деца които се тревожат и чакат да си доиде. Давате ли сметка какво и причинявате с тези простотии които пишете.За тях тя е тяхната МАИКА.

27

аноними

преди 13 години

На 19 е напуснала дома си с днешна дата ..... това са 11 дни. На тези минусови температури...

26

mims

преди 13 години

до номер 12 (кисело зее)....по твоята логика...така като ти гледам ник-нейма..ти трябва да си от Пернишко....селянин!

25

!?!?!?!

преди 13 години

Не да я чакате намерете я! Има два варианта единия от които е проблеми в семейството и да си е тръгнала. Втория, да е попаднала на неподходящ човек в неподходящо време. Хора разни не може да ги промениш! Винаги ще плюят на воля още повече във виртуалното пространство и така анонимно всеки го може.

24

Cool

преди 13 години

Когато се публикува такава новина е ИЗЛИШНО да се пишат коментари.Чудя се как има хора,които бълват толкова злоба,вместо да се помолят тази женица да се открие жива и здрава.

23

rusalkata

преди 13 години

mnogo dobra i grijovna maika a mnogo e tejko bez maichica ne triabva da gubim nadejda chte q chakame da se varne

22

абе....

преди 13 години

...няма нищо лошо във визията на жената.Интересно,тези,които не я одобряват как ли изглеждат в очите на другите ?Дано случая приключи с полож.край.

21

Анонимен

преди 13 години

Ей тва българите ... мизерници бяхте и такива ще си ***. Как не ви е срам под тази новина какви коментари... Но не сте хора,че да ви е срам... не виждам разлика между вас и толкова оплюваните от вас ***. Същите същества без морал, без страх от Бога... Такива като вас са погубили женицта....

20

...

преди 13 години

Първо: да, пишеш брутализми, после - не ги смяташ за такива. Противоречиш си, драги. И ако под име имаш предвид някакъв смешен псевдоним - JCPenney, то по-добре ще е да не споменаваш думата анонимност! Относно "брутализмите", нямам нищо против "полови органи", но когато споменеш разчленяване и изяждане, то това ме притеснява. Явно не само мен, съдейки по многото минуси. Обсъждай своите полови органи, ако имаш такива! И се осъзнай, но май ти липсват органи, с които да го направиш.

19

До 14

преди 13 години

Ти пък изобщо неси анонимен,това парцалче,дето уж ти е ника-името или фамилията ти се води?Аман от "всезнаещи"като теб,дето млякото им белее по девствения мустак!Дано да е жива женицата!Сигурно е чакат у дома!!!

18

rusalkata

преди 13 години

ako naistina ima gospod dano pomogne na semeistvoto i da si q varnat zachtoto v momenta e kato ptichka otletqla neznaino kade chakame q vseki den

17

vra4ankata

преди 13 години

кисело зее,Бекъма,PPP mnogo ste ograni4eni grajdani:)))tapi ta tapi:)gorkite:)jenata e iz4eznala a vie se pravite na ostroumni filosofi,haha sme6nici

16

petia

преди 13 години

prekrasen chovek i priatel dano se pribere jiva i zdrava

15

аноними

преди 13 години

Като, толкова я познаваш знаеш що за човек е какво и е семейството, къде работи, познатите и прочие. Бъди съпричастна с проблема на близките не във форума.

14

JCPenney

преди 13 години

До N10Да пиша брутализми,но поне с името си,ТИ като държиш много на честността защо си анонимна,точно такива анонимни коментари оставят "жълта" следа в сайта!!И от кога израза "полови органи" е брутален и циничен.Май имаш някакъв проблем там,извинявай че те жегнах по болното място!!

13

Анонимен

преди 13 години

Дано я открият,че е лошо така......И за нея и за близките.дано нищо лошо не и се е случило!!!