Снимка: БГНЕС
fallback

Съпрузи се обесиха в дома си в гоцеделчевското село Брезница,  съобщиха от полицията.

Шабан и Азиме Джугдан са открити в неделя около 15,30 часа в семейното им жилище. Сигнал в полицията подал братът на Шабан.

Двамата са се обесили в две различни стаи в дома си. Все още не са ясни мотивите за самоубийството, съпрузите не са оставили и предсмъртно писмо.

Според кмета на село Брезница обаче 73-годишният мъж и 70-годишната жената са имали психични проблеми. И двамата са взимали успокоителни лекарства, предписани от лекар.

Шабан и Азиме Джугдан са родители на три деца. Един от синовете им живее от години в Турция, другите двама пребивават в Гоце Делчев.

По случая е сезирана Окръжна прокуратура – Благоевград.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 13 години

Направили са добро за България. Браво!

24

ринго

преди 13 години

психично болни били а ? Те са направо здраво мислещи .На 70 годин какво още да чакат хорицата ?Дянков и въжето ли да им вземе ?Жалка картинка е нашата България старите хора нямат старини младите нямат надежда .Само кофпомпи и мазници наоколо .Плямпат и се бият в гърдите колко са велики и как без тях сме свършени .Ами то ние отдавна сме свършени .Свършваме се през терминала за излитане на летище София..Варна...Бургас ..без посока само по далече.Щото тук само въжето помага..

23

Анонимен

преди 13 години

поредната драма, в комплекс Здраве - ***

fallback