Снимка: БГНЕС
fallback

Двама маскирани мъже са отвлекли 63-годишен бизнесмен от Казанлък в четвъртък вечерта.

Малко преди 22 часа снощи в полицията в Казанлък е получено съобщение, че в близост до с. Енина горят два автомобила. 

В овощна градина край селото са открити двете опожарени коли – Хонда и Фолксваген Пасат.

Полицаите установили, че регистрационният номер на Фолксвагена отговаря на автомобил Мазда 121, обявен за общодържавно издирване на 6 ноември. 

Маздата 121 е собственост на мъж от Първомай и е обявена за издирване като открадната на 22 октомври.

Вторият автомобил Хонда е собственост на 63-годишен казанлъчанин, който незабавно бил потърсен от полицаите за изясняване на случая. 

Близките на мъжа заявили, че не са го чували от 17 часа в четвъртък.

Около 10 часа тази сутрин криминалисти открили собственика на Хондата в безпомощно състояние във вилата му в с. Средно изворово.

Потърпевшият заявил, че предната вечер двама неизвестни с маски на главите са проникнали в къщата му в с. Енина и го заплашили с оръжие. 

После го качили в личния му автомобил и го отвели във вилата му в с. Средно изворово. 

Там го завързали и му отмъкнали ключовете за златарско ателие в Казанлък, след което отпътували.

Към момента не е констатирано проникване в златарското ателие. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

логичен

преди 13 години

Ясно е, че полицията си върши работата много по-добре от преди! Кой може да е недоволен от това: 1. тези, на които им спряха кранчето 2. Тези, които крадяха, а сега не могат 3. Тези, които все още крадат, но се страхуват 4. Тези, които вече няма какво да правят и в скука, безделия и липса на лесни пари вият като чакали!!!ЛОГИЧНО Е ДА ИМА НЕДОВОЛНИ! НО НЕ Е ТРУДНО ДА СЕ ДОСЕТИТЕ КОИ СА ТЕ!

29

Феникс

преди 13 години

Това тук не е коментарник, а кучкарник!!! Много ясно, че това не е отвличане, а сплашване и разчистване на сметки! Няма отвлечен, или бит, няма нищо открадено!Ясно! Само, че заради един кокал, много лай, много!!! Но колкото и да лаят, КЕРВАНА СИ ВЪРВИ! И колкото и да се пенят ПЛАТЕНИТЕ ПИСАЧИ власт скоро няма да видят, пък и пари няма да им дадат!

28

Червената помия

преди 13 години

33,70-80% от бизнесмените са точно такива в цялата страна, каквито ги описваш.15-20% са "назначените" бизнесмени и олигарси от БСП ,респективно БКП и ДС, и на дали има и 5 % бизнесмени, пробили с честен труд, знания и умения.То и за това сме на това дередже в икономиката ни!Само търговски обекти, хотели и кръчмета се отварят, за други неща трябва знания и акъл, а не само превоз от складовете на едро до кварталната бакалия.Но и законите ни са такива-толерират точно дребната търговия и кафе-аперет

fallback