Снимка: БГНЕС
fallback

Инцидент с автомобил е станал тази сутрин пред парадния вход на президентството, съобщиха от НСО.

Около 9,50 ч. тъмносиньо БМВ с висока скорост се е насочило към парадния вход на президентството, ударило се е в предпазния бордюр и е спряло на метри от гвардейците.

Благодарение на светкавичните действия на специализираните полицейски сили е задържан 27-годишният шофьор.

Той има присъда за умишлено убийство и е с криминална регистрация за хулиганство. Отведен е за разпит, съобщиха от МВР.

„Няма нанесени материални щети на сградата на президентството“, коментира директорът на НСО Димитър Димитров пред Фокус.

Запитан дали президентството е достатъчно защитено той каза: „Опасност винаги съществува, но това, което се взима като мерки, считам, че са адекватни към момента”.

В момента колата е обградена с полицейска лента. Пространството между Археологическия музей и фонтана пред президентството е отцепено.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

272

недоволен

преди 13 години

Утре дай боже се прицелим сичките в парламента ех що нямаше един пиночет в българия колко ядове щяхме си спестим как щяха да носят тия селски плевели парата по стадиона с вертолетчета да им видя тогава физиономиите

271

Сбъркал целта

преди 13 години

Това май е репетиция за нещо по-голямо. Само че по-голямото трябва да нацели народните избранници, та белким се оттървем от 240 търтея. Дай Боже.

270

Анонимен

преди 13 години

Знам за много случаи, когато полицията е уведомявана и тя не взима отношение, докато хората не се оправят ето по този начин 21 век ... Лесно е да се пише без да знаеш за какво става въпрос и за бездействието на институциите, които трябва да те пазат или да вземат мерки за да не се стига до подобно развитие. Но ние сме такива, гледаме от страни и раздаваме правосъдие, а нетърсим причиноследствените неща...

fallback