272

недоволен

преди 13 години

Утре дай боже се прицелим сичките в парламента ех що нямаше един пиночет в българия колко ядове щяхме си спестим как щяха да носят тия селски плевели парата по стадиона с вертолетчета да им видя тогава физиономиите

271

Сбъркал целта

преди 13 години

Това май е репетиция за нещо по-голямо. Само че по-голямото трябва да нацели народните избранници, та белким се оттървем от 240 търтея. Дай Боже.

270

Анонимен

преди 13 години

Знам за много случаи, когато полицията е уведомявана и тя не взима отношение, докато хората не се оправят ето по този начин 21 век ... Лесно е да се пише без да знаеш за какво става въпрос и за бездействието на институциите, които трябва да те пазат или да вземат мерки за да не се стига до подобно развитие. Но ние сме такива, гледаме от страни и раздаваме правосъдие, а нетърсим причиноследствените неща...

269

Ал

преди 13 години

Присъда за УМИШЛЕНО убийство!!! И човека е на свобода и си кара автомобила! Как да не сме щастливи,че живеем в такава либерална държава!Утре ще отида да се изпикая във входа на президентството.

268

Да поясня

преди 13 години

" ...има влязла присъда условно 8 години."Aз знaм eдин c 15 години условно.

267

Анонимен

преди 13 години

важна е книШката .

266

Анонимен

преди 13 години

За ням човек да има книшка е възможно, но за глух не ми е ясно как става......

265

Анонимен

преди 13 години

Май момчето е изгубил управление над автомобила, като вземем предвид жълтите павета, при които при малко дъжд и стават като пързалка, дори и аз като съм минавал от там съм имал проблем с "въртенето" :)

264

Анонимен

преди 13 години

леле горкият Полицай, как се мокри милият :(

263

до 7

преди 13 години

...а президента се ..., той отдавна го прави.

262

Sofia

преди 13 години

Само какви образи се движат по пътя,е утре ще блъсне някой и какъв ще е резултата?

261

Анонимен

преди 13 години

леле тоя *** го мислят за атентатор ще пад от смях,ама то и телевизии и други акъл имат ли..Човекът е за психиатър...

260

Анонимен

преди 13 години

А гражданска отговорност има нали.

259

Анонимен

преди 13 години

хахаха,журналистите откриха репоратажа на века....Престъпник прави атентат на президентството...нищо че може да се окаже повреда..и ако е решил да влиза защо е спрял точно отпред?*** народ,можеш да го лъжеш както си искаш.Еи жалки работа.Плюите престъпника този е за 100 доживотни присъди...смешниииииииииииииииииии

258

Боби

преди 13 години

Да поясня,момчето е съдено и има условна присъда за убиство на баща си които е тероризирал семейството(него,маикаму и сестраму0 и има влязла присъда условно 8 години.(Дали някои от обвиняващите без да знае за какво става въпрос ако е пребиван в семейството си няма да търси изход??????е да убииство е много но незнаете как е станало ,и щом е условна присъдата?????Обаче елементарните хура знаят само да хулят без да влизат вподробности.И това момче стана НАЙ-ГОЛЯМИЯ терорист...малиии *** държава

257

Hещастното момче

преди 13 години

"Много добро момче, кротко и работливо. Забележете, че е съден ,защото е убил баща си, който пребивал от бой майка му и сестрите му, за което е осъден условно." pepi_55, шa мъ рaзплaчиш, бe!

256

pepi_55

преди 13 години

Сега видях големия "престъпник" по телевизията. Той е от махалата и искам да ви кажа, че няма някой който да каже нещо лошо за него. Много добро момче, кротко и работливо. Забележете, че е съден ,защото е убил баща си, който пребивал от бой майка му и сестрите му, за което е осъден условно. Не търсете сензация, той е едно нещастно момче, което е преживяло голяма лична драма. Жалко, ако всичко това се е отразило на психическото му здраве.

255

Mitko

преди 13 години

хаахха, Долна инсинуация на бате Гоце.... дайте видео записите , да ги прегледаме , май ще се установи , че бавареца който по рождение е "Връткалник" , и момчето е изгубило управление ...хахаха, Гоце Гоце , елементарен си !

254

nikvat

преди 13 години

Абе тези двамата,дето висят пред вратата що не са гърмяли?Нали са охрана?

253

Анонимен

преди 13 години

нека президента се замисли и засрами каква държава ръководи, в която може да убиеш човек умишлено, да извършиш още едно престъпление и на 27 да си караш бмв където ти скимне.