Снимка: БГНЕС
fallback

Двама полицаи от районното управление в Бяла Слатина са пострадали при опит да спасят две жени от развилнял се 120-килограмов подпийнал мъж, съобщиха от МВР.

Екшънът се разиграл в центъра на село Търнава около 3,30 часа в нощта срещу неделя.

42-годишната Поля Шиляшка искала да затвори заведението си и помолила 120-килограмовия клиент Емил Димитров да напусне.

След това жената се отправила към автомобил „Фолксваген“, собственост на нейна приятелка, която също била в колата.

Тогава разгневеният Емил Димитров започнал да отправя заплахи към дамите и изпотрошил стъклата на автомобила.

Шиляшка веднага се обадила по телефона на полицейския инспектор в селото. Той не бил на смяна, но пристигнал с личния си автомобил на мястото на инцидента заедно със свой колега.

Полицаите се опитали да предупредят развилнелия се 120-килограмов Емил, но той ударил единия инспектор по главата, а другия – по гърба, с твърд предмет, след което изчезнал в неизвестна посока.

Двамата полицейски служители са откарани в болницата в Бяла Слатина за оказване на медицинска помощ. Единият е с оток на главата и с комоцио, а другият е с охлузни рани по тялото.

По-късно е установено, че от автомобила на полицаите е изчезнала ловна пушка.

21-годишният Емил Димитров е задържан във Враца в автомобил „Роувър“, управляван от 20-годишен мъж.

120-килограмовият бияч е криминално проявен и е бил обявен за общодържавно издирване. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

192

VVV

преди 13 години

Да ти кажа 1256, че явно доста не си в час, щом дори не знаеш името на полицая, а го наричаш Христов и е направил доста повече за това село, от това да" гони ***", защото сега поне няма пияни пикочи зад волана, малко се замислят преди да се качат да шофират и още доста работи, ако те интересува, кажи и ще ти ги изредя. Като си така добре запознат със случая-свидетелствай, не клюкарствай...

191

1256

преди 13 години

Аз съм от това село и мога да ви кажа само , че откакто е дошъл този полицаи Христов , нищо друго не прави освен да гони *** в селото ни . И си задайте сами въпроса какво правят тези двечките в 3 през нощта и как изведнъж се появяват полицаите да ги защитят , без да са на работа . Едната от тези жени подържа интимна връзка с полицая от година. А това момче , което ги е набило е видяло нещо , което не трябва . Само че още нещо много важно полицаите първо са пребили те момчето .

190

Someone

преди 13 години

Първи :)))))

fallback