192

VVV

преди 13 години

Да ти кажа 1256, че явно доста не си в час, щом дори не знаеш името на полицая, а го наричаш Христов и е направил доста повече за това село, от това да" гони ***", защото сега поне няма пияни пикочи зад волана, малко се замислят преди да се качат да шофират и още доста работи, ако те интересува, кажи и ще ти ги изредя. Като си така добре запознат със случая-свидетелствай, не клюкарствай...

191

1256

преди 13 години

Аз съм от това село и мога да ви кажа само , че откакто е дошъл този полицаи Христов , нищо друго не прави освен да гони *** в селото ни . И си задайте сами въпроса какво правят тези двечките в 3 през нощта и как изведнъж се появяват полицаите да ги защитят , без да са на работа . Едната от тези жени подържа интимна връзка с полицая от година. А това момче , което ги е набило е видяло нещо , което не трябва . Само че още нещо много важно полицаите първо са пребили те момчето .

190

Someone

преди 13 години

Първи :)))))

189

Анонимен

преди 13 години

София. Полицията продължава да бъде най-одобряваната държавна институция, като от началото на годината досега трайно поддържа високо одобрение и ниско неодобрение. Това сочат резултатите от национално представително проучване на обществено-политическите нагласи на Националния център за изучаване на общественото мнение (НЦИОМ)

188

anonimen

преди 13 години

bravo na pi4a tika im tryabva na policaite evala

187

Анонимен

преди 13 години

смешна полиция смешна държава всеки си прави каквото иска и ако има пари няма никакво наказание..............

186

Мариета

преди 13 години

Избива комплекси пишлемето, на тия години да приличаш на тюлен е кофти...Иначе не беше нужно на четири места да споменавате килограмите му :)

185

спортистче

преди 13 години

жорка мен са ме хващали и водили в полицията и там ми се дървиха и заплашваха ,че ще ям бой докараха някакъв превъбуден вика като те гледам много ще държиш на бой ( аз съм 128кг с 54см Бицепс ) аз му викам бии по силно ,че вуйчо ми е адвокат да му е по лесно на него после (пълен блъф) и онзи ме псува писах обяснения и към 4 сутринта вече си пиех питието в едно заведение :)

184

Анонимен

преди 13 години

Прав си.Нещата може и да се оправят, ако полицаите бъдат ЗАДЪЛЖЕНИ да убиват такива 120 килограмови ***.

183

Анонимен

преди 13 години

Тъй и не разбрах, защо се набляга на това, че този престъпник е 120 кг, сякаш е 120 килограмова ***. Егати *** списване на новини!

182

kolekcionera

преди 13 години

ок всичко е ясно а тази ловна пушка в полицейския автомобил.Нека полицаите обяснят защо им е била явно и те са били на лов .И защо този бар работи до 3.30 сутринта няма ли закон да 23 00 да работят заведенията .шантава история

181

Ben

преди 13 години

такава им е и работата-първа категория труд, 20 заплати да се пенсионираш на 45, безплатна манджа, опинци и транспорт, осигуровки. Да ни опази бог

180

авантюрист

преди 13 години

А как ще коментираш изчезването на ловната пушка

179

Rado

преди 13 години

Пълна некомпетентност от полицаите. Така ако защитават правата и свободите на гражданите-евалла.

178

Sin

преди 13 години

Такава ни е родната милиция

177

hm

преди 13 години

*** полицаите, дето си ги имаме ...

176

Кура

преди 13 години

Вехт, *** си, като гъбено семе, ама от отровна гъба. :)))))))

175

1-20

преди 13 години

Но да не забравят, че все пак е 120-килограмов, това е важно да се отбележи.

174

Анонимен

преди 13 години

Абе те минават курсове ама на ТЪПИЯТ Български народ не може да се угоди 172 правилно се е изказал ако полицаите го бяха натупалли, щяха да си превишът правата а в този случай "бездействали" мухльовци били и тн.Много искаме от нашите управници, но дали правим нещо и ние по въпроса?

173

Kpacu

преди 13 години

Само бои за скапаните прасета. Които си е имал работа с тях знае че, никаква работа не могат да свършат като хората. Откраднаха ми телевизора преди 5 години викнах полиция изпиха едно кафе в нас и си заминаха. След един месец отивам да ми напишат акт щото просрочих личната карта и гледам моят телевизор в стаята на полицая. Казах че тва е моят телевизор и си го познавам те ме пратиха да им донеса гаранционна карта. Като се върнах полицаите ми казаха: -Какъв телевизор? Тука няма телевизор.