Язовир "Въча". Снимка: Булфото
fallback

Виктор Траянов, който е уличен за двойното убийство на понтона в язовир „Въча”, остава в ареста.

Младият мъж обжалва решението на Окръжния съд в Смолян с искане за по-лека мярка - домашен арест.

Магистратите обаче не уважиха мотивите на защитата, че Траянов има безукорно поведение и е силно привързан към семейството си и към малкото си дете.

Адвокатът му подчерта още, че клиентът му има нужда от лечение и оперативна намеса.

Oще по темата

Dnes.bg припомня, че на 17 ноември миналата година след приятелски запой в плаваща къщичка на язовир „Въча” с пистолет бяха убити от упор в главите пазачът на понтона Мартин Кичуков и приятел на собственика на къщичката Бисер Сбирков.

Тогава Траянов избяга, но беше заловен от пловдивските и смолянските полицаи час след стрелбата в близката гора.

И до днес не са ясни мотивите за престъплението. Мъжете не са се познавали с Траянов, той е бил заведен там от свой приятел от София, не са спорили и не са се карали, не са изпили големи количества алкохол, които да ги направят неадекватни.

Пробите и експертизите на Траянов не показаха наличие на наркотици. Случаят продължава да тъне в мистерия, макар че според разследващите и събраните до момента доказателства именно Виктор е убиецът.

За това престъпление законът предвижда лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

анонимен

преди 13 години

Марти бе много добро и свястно момче. Разследващите да се вземат в ръце и да разкрият поръчителяи истинския извършител на убийството.Липсваш ми Марти, за винаги ще бъдеш в сърцето и мислите ми.Бог да те прости Марти, почивай в мир.

16

анонимен

преди 13 години

Абе за к`ви причини и мотиви ми говориш бе...........дори да е имало такива това ли е начина да се разрешат, от къде на къде ще застреляш 2-*** души от упор бе.Така ли се отнемат 2-ва човешки живота?За пореден път се убеждавам че убийството е поръчково и е крайно време разследващите да си свършат поне веднъж работата и да разкрият истината.

15

милото

преди 13 години

много добре познавах едно от момчетата и мога да кажа, че няма никакви мотиви или причини който биха предизвикали тази трагедия да се случи. Убийството е поръчково бе господинчо, просто момчетата са пречили на господин Х тъй като са били много навътре в нещата.

fallback