17

анонимен

преди 13 години

Марти бе много добро и свястно момче. Разследващите да се вземат в ръце и да разкрият поръчителяи истинския извършител на убийството.Липсваш ми Марти, за винаги ще бъдеш в сърцето и мислите ми.Бог да те прости Марти, почивай в мир.

16

анонимен

преди 13 години

Абе за к`ви причини и мотиви ми говориш бе...........дори да е имало такива това ли е начина да се разрешат, от къде на къде ще застреляш 2-*** души от упор бе.Така ли се отнемат 2-ва човешки живота?За пореден път се убеждавам че убийството е поръчково и е крайно време разследващите да си свършат поне веднъж работата и да разкрият истината.

15

милото

преди 13 години

много добре познавах едно от момчетата и мога да кажа, че няма никакви мотиви или причини който биха предизвикали тази трагедия да се случи. Убийството е поръчково бе господинчо, просто момчетата са пречили на господин Х тъй като са били много навътре в нещата.

14

МИЛОТО

преди 13 години

абе господине или госпожо......усещам че вие знаете причините и мотивите - споделете ни ги тогава

13

доктор

преди 13 години

паталогична интоксикация!!!

12

Анонимен

преди 13 години

Я ги кажи ти бе,като си толкова наясно?

11

тт

преди 13 години

абе господа,след като не знаете причините и мотивите за това нещо ,защо коментирате?

10

a

преди 13 години

a dojivoten zatvor ne se li predvijda

9

вв

преди 13 години

За това престъпление законът предвижда лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор.Ало репортерчето научете се да пишете най накрая !

8

Анонимен

преди 13 години

За такова нещо доживот, не може да се убиват хора ей така за кеф!Убитите нямат ли семейства, че сега се е закъхарил!

7

Анонимен

преди 13 години

plateno ubiistvo! kolko pari li e polu4il - sigurno ne mnogo, gorkia sega e bolen - a kato gi ubi horata ne be6e aide 20 god. u pandiza kato izleze 6te vidi vnuzite si

6

Анонимен

преди 13 години

Не знам какво им правят в ареста, ама всички имат нужда от животоспасяващо лечение!!!

5

ФИФИ

преди 13 години

До 4; ВЯРНО Е ТОВА КОЕТО ГО ПИШЕШ,ЯВНО ИМА МНОГО НЕОБРАЗОВАНИ ХОРА В ТОЗИ ФОРУМ ,НА ВСИЧКИ ТЕЗИ ИМ ЖЕЛАЯ ДА ПОЖИВЕЯТ В АНГЛИЯ И ДА ОЦЕНЯТ ВСИЧКО И СЛЕД ТОВА ДА КОМЕНТИРАТ.

4

ВАЛЯ

преди 13 години

До 2; Вярно е,живея вече 14 год.там.Но само редовия полицай не носи оръжие,а специализираните части са с пълен боен арсенал,и не знам защо ти пишат минусчита...

3

ВЪПРОС

преди 13 години

Той добре е привързан към семейството си,ама както го описват-гуляйджия,пияндурник ,побойник и скандалджия-Дали семейството му е "привързано"към него !!!Що не сиседя при малкото дете,ами ситръгнал по запои,а??

2

99

преди 13 години

В Англия и полицията не носи оръжие а в БГ всичките,много ясно че ще има тепане,затова на маса никога със патладжии.Защото неможе да има равностоян махабет.Затова задължително трябва да разберете компанията имали патладжии и те трябва да бъдат изолирани от компанията.Понякога се намират патлаците на жените им в чантите или в гащите,трябва дасе знае че жена много говорили има приятел а мъж който много дрънка или е държавна сигорност или има в него оръжие,да знаете че има нещо.

1

Анонимен

преди 13 години

"За това престъпление законът предвижда лешаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор." Може, също така, и доживотен затвор, а казахме ли, че може да получи и доживотен? А защо не и лЕшаване от свобода....