Снимка: БГНЕС
fallback

62-годишен мъж, който блудствал с момиченце на 6 години, е с опасност за живота, след като бащата на детето го пребил с кол и летва, съобщиха от полицията в Пловдив.

Ужасната семейна драма се разиграла във вторник  в село Триводици.

По първоначални данни около 20,30 часа 62-годишният Д. Т., който живеел със семейството на племенника си, посегнал на шестгодишната му дъщеря.

Малко по-късно, около 22,00 часа, бащата на детето се прибрал почерпен и след като разбрал за случилото се, се нахвърлил с летва и кол да бие чичо си.

Възрастният мъж излязъл на улицата, където бил настигнат от племенника си, и отново му бил нанесен побой.

Пострадалият е настанен в болница в Пловдив с множество наранявания по главата и тялото. 29-годишният племенник е задържан за 24 часа в ареста на РУП–Стамболийски. Материалите по случая са докладвани в Районна прокуратура – Пловдив.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

191

Las Vegas

преди 13 години

Neqsno e zaglavieto. Kakvi avtori se poqvqvat , 4e trqbva da 4eta neqsnotii.Pravilno e postapil bashtata na momichenceto, nevinen e.A chichoto si e poluchil zasluzhenoto...

190

vitorio

преди 13 години

Номер 36 написа:"*** такъв,ти си направо за е...не.Прочети си коментара и се пребий някъде.Аз ако те знам къде си направо ще те трепя като муха."А бе, вуйчо, само леко докато трепеш мухи да не счупиш някой крайник!!!Много глупаво е да заплашваш хора, които не познаваш, разбра ли, форумен бияч!!! Ако ме знаеш къде съм??? А ако аз знам къде си? Пиклив врачански недорасляк ..Сеш' се???

189

бб

преди 13 години

Племенник преби чичо си, след като блудствал с дъщеря му- е според журналиста трябваше да го почерпи ли,абе само смърт за такива извратеняци

fallback