Снимка: Булфото

Пълна мистерия цари около издирването на Малкия Маргин, различни са и информациите за това къде се намира той.

Според едни той е зад граница, други твърдят, че Николай Маринов бил заловен снощи, но пуснат, защото ченгетата забравили заповедта му за арест. Трети пишат, че Маргина се крие в Пловдив.

От снощи градът е блокиран от спецчасти, на всички изходни и входни точки има по няколко полицейски коли.

Полицаите са тежко въоръжени и с бронежилетки. Патрулки кръжат из целия град, включително около жп гарата. Спирани си всички луксозни джипове и коли.

Нощес спецчастите са бродили из баровете и клубовете в града, за да проверяват документите за самоличност на посетителите.

Неофициално за Dnes.bg от пловдивската полиция съобщиха, че акцията е заради Малкия Маргин.

Междувременно се появи информация, че е повдигнато обвинение срещу Големия Маргин в подбудителство на убийството на Боби Цанков, но високопоставен източник на Dnes.bg в прокуратурата категорично отрече такова нещо. 

Повече от денонощие след като Боби Цанков бе разстрелян показно в центъра на София, полицията продължава да дава противоречиви данни за задържани и арестувани.

Все още в ареста са големия брат на Малкия Маргин и сочения за наркобос Сако, а прокуратурата мъдри по кой член и за какво да ги остави за по-дълго зад решетките, белким изкопчи нещо от тях – кой, защо и как е поръчал разстрела на скандалния радиоводещ.

Версиите за куршумите по Цанков се лутат от разчистване на сметки в подземния свят, минават през преразпределение на наркопазара и стигат до гей скандали.

Години наред Малкия и Големия Маргин разиграват съдебната ни система с медицинските си проблеми – от нощни напикавания до епилептични припадъци.

Делото срещу двамата, обвинени в подготвяни покушения срещу Любен Гоцев, Никола Дамянов и покойния вече Иван Тодоров – Доктора, продължава да се точи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase