Снимка: Булфото
fallback

 

Прокуратурата съобщи, че е завела досъдебно производство заради нарушенията на Министерството на труда и социалната политика (МТСП) за ремонта на административната му сграда в Стара Загора.

Производството е за длъжностно престъпление.

До този момент обаче няма образувано дело срещу Емилия Масларова, поясниха от прокуратурата.

Oще по темата

Както Dnes.bg съобщи, бившата социална министър е платила 19 млн. лв. за довършителни ремонти по Центъра за социално обслужване в Стара Загора.

Ревизиите във ведомството й показаха, че квадратен метър ремонт излязъл 2470 лв.

Освен това Масларова поръчала информационни табели за сградата, които излезли на данъкоплатеца 35 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

91

другия

преди 14 години

Ми аи да я хванем да я забодем на един кол и да я целим с камъни.Само трябва да се пазим от стоп патрони да не ни посинят.

90

аххахаххахах

преди 14 години

Че то мега проектите като молове и небостъргачи по малко пари излизат.Пак това само за довършителни работи. Някой трябжа да я прати на магистралата да ги заработи тея 19 000 000.

89

някой...

преди 14 години

С риск да не стана банален ще добавя още нещо.Как можаха на фамилия Данови да отнемат имуществото и то при 60% скалъпени обвинениядоколкото ми е ясно,а на Масларова и компания да не могат да направят нищо.Нямала на неино име или не знам си ко там.Просто не искат,защото са навързани като свински черва.Еми с риск да ме обвините в носталгия по бай Тошо ,но доколкото съм запознатпо негово време за такива Масларовки само за 20 000 лв се е давал доживотен затвор.Айде сега бат Бойко действайте!!!

fallback