Снимка: mvr.bg
fallback

Според аутопсията, смъртта на 18-годишния Иван Тумбалов от Благоевград, чието тяло бе открито в канал край Благоевград, е настъпила вследствие на удавяне.

По трупа на момчето, което бе в неизвестност от 31 декември 2008 г., и бе обявено за общодържавно издирване, не са открити видими следи от насилие, съобщи говорителят на Окръжна прокуратура в Благоевград Елка Атанасова.

Експертиза е показала още наличието на 2.14 промила алкохол в кръвта му.

Работи сe по различни версии във връзка със смъртта на Иван Тумбалов, като не се изключва и възможностите за нещастен случай или той да е станал жертва на престъпление, каза Елка Атанасова.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Георги Тумбалов

преди 14 години

Макар и вече изминали почти девет месеца от нелепата кончина на детето ни никой не ни отговори как и защо Иван,който е бил в центъра на Благоевград в Новогодишната нощ се е отзовал там сам в този безлюден край до магистралата и рибарниците на 5-6 км от града и е удавен при положение че беше отличен плувец и никога и за нищо не би се насочил натам,на всичкото отгоре както го изкарват,,пиян,, и с развързани връзки на зимните обувки ...

68

Георги Тумбалов

преди 14 години

Срокът за разследване за смъртта на Иван е удължен до 09.02.2010г.....След този срок какво ли ще последва...,а до тогава колко ли хора ще се ,,удавят,,или безследно ще чезнат...И това ако е държава...

67

Георги Тумбалов

преди 15 години

100% убийство.Той беше отличен плувец.Беше много здрав и физически издръжлив.Страхуваше се от тъмното и никога и за нищо не би се насочил натам и то сам.Няма как да извърви 5 километра от центъра на града до рибарниците с развързани зимни обувки и без качулка на главата - при наличието на две такива.По тялото му има синини отоци и куп още съмнителни улики.вижда се и експертизите колко са правдоподобни!!!

fallback