Лобното място на Стоян Балтов в Студентски град. Снимка: Булфото
fallback

Разследването категорично е установило, че двама души са ритали до смърт убития в "Студентски град" Стоян Балтов.

Днес Софийският апелативен съд ще се произнесе дали и вторият обвиняем за смъртта му  Александър Данаилов ще бъде задържан.

Магистратите заседават по исканото обжалване на мерките, наложени за убийството на студента.

Вили Георгиев обжалва постановената му мярка "задържане под стража", а прокуратурата протестира срещу наложената  парична гаранция от 500 лв. на Данаилов.

От прокуратурата все още очакват експертизата, която ще каже дали отпечатъците от обувка по главата на Стоян съответстват на грайферите на обувките, с които Александър Данаилов е бил в нощта на убийството.

Засега и двамата младежи са обвинени в неумишлено причиняване на смърт след телесна повреда.

Междувременно студенти и инициативни комитети в цялата страна продължават с протестите си срещу убийството на 20-годишния младеж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

108

Анонимен

преди 14 години

ама и наркоман да е... и дилър ако ще да е... никой не заслужава такава смърт. това е нелепо. животните са по интелигентни от нас.. как може да има *** убийци. и аз се напивам и се друсам ама никога няма да го направя тва нещо.. просто характера ми е такъв.. не съм агресивен човек.. на къде върви тоя скапан свят??? към своя край......

107

Мишката

преди 15 години

Възможно ли е едно дете да таи токова много злоба и гняв. Как може с лека ръка да се подминават подобни трагедии. Как може да се опитват управляващите и адвокатите на обвиняемите да изкарват Стоян Нарко дилър или наркоман. Това абсолютна ПОРНОГРАФИЯ. Ние не сме хора, ние сме ***, тъй като това което се случва около нас не ни прави жпечатление. Как може онея които ние сме поставили или поне така си мислим, че сме поставили, да ни управляват са се освободили и са си тръгнали без да изчакат студентите. Какво? Страх ли ги е? От какво? Явно има от какво! понякога се срамувам от това че живея в България. Как може да оставяме бъдещите лица на България да се избиват по между си без капка сувест. Ние сме една безчувствена и студена нация. С лъжи до къде стигнахме. Не петнете паметта на това дете с ГНУСНИТЕ СИ ИНСИНУАЦИИ И ПРОСТОТИИ. Него вече го няма, за съжаление!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

106

do 70

преди 15 години

е бащата на убиеца като е толкова важен и какво ми да ги убием и ние 6-мата след като така се прощава на убийци още малко и извинение ще искат тия а случайно да сте прочели че другия задържан преди време е прегазил момиче и е избягал и какво стана?нищо ми дайте да почнем да се избиваме явно в нащта държава УБИЙСТВАТА СА ЗАКОННО И НОРМАЛНО ЯВЛЕНИЕ ЩО НЕ?

fallback