11-годишен от Плевен е прострелял работник на фирмата по чистота, състоянието на пострадалия е критично. Снимка: БГНЕС
fallback
Единадесетгодишно момче от Плевен е прострелял работник на фирмата по чистота в града, състоянието на пострадалия е критично, съобщиха от МВР. 36-годишният мъж, шофьор във фирма "Шеле", е прострелян в лявото рамо около 12.00 часа по обед в сряда, докато изпълнявал задълженията си по почистване на района. Раненият е опериран по спешност в Университетската болница. Състоянието му е критично, засегнати са вътрешни органи, съобщават от здравното заведение.   От разследването станало ясно, че момчето стреляло по гълъби от терасата на апартамента си с пушка "Байкал". Един от произведените изстрели е ранил мъжа, който бил на улицата пред входа на жилищния блок. Инспектор от детската педагогическа стая ще изяснява мотивите в поведението на стрелеца, довели до инцидента. Оръжието е иззето, образувано е до съдебно производство, а материалите са внесени в районната прокуратура.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 14 години

***

25

преди 16 години

Имам точно такава въздухарка-моделът е Байкал МП-513 магнум с 270 м/с нач скорост. Това е една от най-мощните пружинни пневматики, а горе в ляво минават артерии и е напълно възможно да бъде убит човек.

24

преди 16 години

хахаха , много си зле !! алоу селски , какви органи под рамото !? сърцето е далеч рамото дори с бойна пушка трудно ще мине куршум оттам , а сачми ? , а още повече сачми от въздушна пушка.. отвори един атлас по анатомия моля ти се ..

fallback