26

Анонимен

преди 14 години

***

25

преди 16 години

Имам точно такава въздухарка-моделът е Байкал МП-513 магнум с 270 м/с нач скорост. Това е една от най-мощните пружинни пневматики, а горе в ляво минават артерии и е напълно възможно да бъде убит човек.

24

преди 16 години

хахаха , много си зле !! алоу селски , какви органи под рамото !? сърцето е далеч рамото дори с бойна пушка трудно ще мине куршум оттам , а сачми ? , а още повече сачми от въздушна пушка.. отвори един атлас по анатомия моля ти се ..

23

бай хуй

преди 16 години

да ви *** и репортерите, и редакторите! в нюз.бг. пишеше, че *** е стрелял с пневматична пушка и че ранения е добре - то па кво ли може да ти направи сачма с диаметър от 4, 5 до 5.5мм в рамото? тука пък пише, че бил в критично състояние, а момчето стреляло с пушка "байкал" ми убаво де, "байкал", ама какво? карабина? двуцевка? пневматична? аматьорска история....

22

xaxaxax

преди 16 години

abe Nomer 16 ti si golqm *** . deteto e strelqlo ot balkona a 4oveka e bil pod terasata .. shtom go e ocelil v ramoto . zna4i go e ocelil ot gornata strana i patrona e trugnal kum organite . daje e zasegnal i nqkoi ot tqx.

21

преди 16 години

Пишете на кирилица, какви българите сте ?

20

uzhas

преди 16 години

*** se pi6e s ''o'', a ne s "u"....Na kakvo vi u4at v u4ili6te?

19

преди 16 години

Няма значение дали е прострелян в рамото или някъде другаде, можело е и в главата да го простреля това смотано хлапе, кой ги възпитава тия изрудчета ?

18

Blah

преди 16 години

В рамото има кръвоносни съдове, дето се късат и създават проблемчета леки с кръвозагубата. Белите дробчета пък стигат некъде къмто ключицата, така че зависи къде точно в рамото. А като държите пищов, насочвайте го нагоре и далеч от главата си. Показалецът да не е върху спусъка, а опънат отстрани. Така хем е стабилно, хем не можеш да стиснеш без да искаш.

17

redordead

преди 16 години

"О, това леко прилича на "Вълшебният стрелец" на Вонегът :)"---на бг книгата беше преведа като "Точният мерник", а на англиисйки е Deadeye ***...

16

wew

преди 16 години

Леле леле, днес.бг вие сте отакалки ама якооо прострелян в рамото .. критично състояние засегнати органи кажете ми какви органи има в рамото бе ?!?! освен мускулче кокали и сухожилия до колкото знам това не се води орган хахах а и критично състояние от простреляно рамо или трябва да е загубил цифра много кръв или незнам кво .....

15

преди 16 години

това хлапе щяха да го опандизят в сащ само за проявена жестокост към животни. А между другото имам съсед, който с пушката си стреля от балкона по котките. Та това хлаше едва ли само се е сетило да го прави. Най-вероятно татко му го е научил.

14

преди 16 години

що никой не пита за гълъбитетова хлапе щ

13

BtH

преди 16 години

Правилно, Тирбушон, намяше да се случи... А сега е само пример колко могат да се оправят родителите с децата си...А чия е пушката и кой е допуснал да попадне в ръцете на детето?

12

Далия

преди 16 години

100% заставам зад 11 и ще е хубаво някой *** да си разпечата тези правила и да си ги четът сутрин като станат и вечер като лягат - това ще е нещо като молитва, да ги пази Господ от самите тях.....!

11

Blah

преди 16 години

Абе не знам кво е тва да дадеш пушка на дете. Прави се предимно от селяни разни.Мен от малка са ме научили на основните правила на оръжието: Правило 1: Ако може, не хващай оръжие. 2. Ако се наложи да го хванеш- всяко оръжие се приема за заредено. 3. Не се насочва към хора за бъзик.4. Първо питай в какво положение е предпазителят 5. Трябва да си егати кухото кретенче и садистче, че да стреляш по животни, каквито и да са. С изключение на креационисти- за тях сезонът е открит цяла година. 6. Видео игрите не те правят агресивен. Безхаберните родители чалгаджии, дето са ти позволили да имаш пушка- да. 7. Оръжието се държи в сейф. Най-добре е да нямаш и сейф, и оръжие. 8. Най- страшното ми оръжие е мозъкът- донякъде е ефикасен дори срещу креационисти.

10

Spiro

преди 16 години

О, това леко прилича на "Вълшебният стрелец" на Вонегът :)

9

oooo

преди 16 години

zemete se sre6nete i se praskaite. A malkia *** sa go odgledali golemite ***- roditelite mu .... te trebva da lejat v zatvora , a malkia v siropitali6te

8

Иван

преди 16 години

Елмира, обичам те!

7

Иван

преди 16 години

Скъпа Елмира, вече е малко късно да пусна Тото - пунктовете работят до 12:00-12:30 за днешния тираж.Иначе аз знам много неща (от бъдещето и миналото), но като говоря, никой не ми вярва. Ей такива работи...