Фигуристът официално е поискал споразумение с прокуратурата. Снимка: Булфото
fallback

Максим Стависки е получил днес всички материали по досъдебното производство срещу него. Те са му били предявени в късния следобед в РПУ-Приморско.

Материалите ще постъпят в Окръжна прокуратура Бургас и в 30-дневен срок магистратите трябва да се произнесат дали ще има съдебно дело или извън съдебно споразумение.

По предварителна информация на БГНЕС фигуристът официално е поискал споразумение с прокуратурата.

Официална информация за това трябва да излезе от ВКП, тъй като Бургаска окръжна прокуратура отказва подробности.

Dnes.bg припомня, че световният шампион по фигурно пързаляне причини тежка катастрофа на 5 август тази година на пътя Приморско - Бургас.

Той е обвинен в причиняване смъртта на един човек, в тежка телесна повреда на друг и различни по степен наранявания на още няколко човека.

Според последните промени в материалите на прокуратурата съдържанието на алкохол в кръвта на Стависки при пътното произшествие е било 1,29 промила.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

83

албена

преди 16 години

извинявайте ако искате да помислите дали сам правилна.ако вярвате и аз бях като момичето.шес години .бях в Балгария и всичко слушам.Стависки дай нормални пари не хиляди.не всички пари са за момичето.от тебе осети сарцето и ти не от друг ти реши веднага.ако изкаш ще си по добре.умен си.успех!

82

jhjnjh

преди 16 години

hhahhhahahahhha

81

преди 16 години

Това е и най-лошото, че такива като пияндето не са много, но *** като всичките му защитници тук ни заливат отвсякъде и реално те са по-опасните и по-вредните.

fallback