83

албена

преди 16 години

извинявайте ако искате да помислите дали сам правилна.ако вярвате и аз бях като момичето.шес години .бях в Балгария и всичко слушам.Стависки дай нормални пари не хиляди.не всички пари са за момичето.от тебе осети сарцето и ти не от друг ти реши веднага.ако изкаш ще си по добре.умен си.успех!

82

jhjnjh

преди 16 години

hhahhhahahahhha

81

преди 16 години

Това е и най-лошото, че такива като пияндето не са много, но *** като всичките му защитници тук ни заливат отвсякъде и реално те са по-опасните и по-вредните.

80

преди 16 години

***, а ти що за меркантилна твар си? Ако оня руски *** не беше *** като пън шях да помисля, че той пише под този псевдоним. Колко ти плаща шибаното лицемерче, за да пишеш тук глупости?

79

преди 16 години

Лори, то е ясно че тоя *** *** няма да влезе в затвора, ама за това основната вина е на такива като теб. Такива бих ви ритал с кубинки в главите, до смърт, *** селски душици!

78

ева

преди 16 години

законите ((уважаеми(( отдавна в страната ни не са това ,което бяхя((създават се избирателно ,а се изпълняват по преценка на съмнителни съдии,разни новоизлюпени ,завършили платено обучение((държавата ни отдавна не показва държавност като например креон и точно заради това не е честно ,че случаят стависки се преекспонира (((максим съжалявя и може би щеше безболезнено да приеме и болката ,и наказанието си, но медиите гракнаха ,че новина номер 1

77

Parceval

преди 16 години

Гледано от твоята камбанария, може и така да изглеждат нещата.За мен не са - хората не спират да се надяват просто така.Има обаче неща, които обезверяват, малко по малко.Та - как не те домързя да постнеш такъв коментар, не разбирам... :)

76

Pepi

преди 16 години

Kym 61 zlobata ne e kym Stavijski a kym vsi4ki takiva "golemci" deto se izmykvat "skypa ewa" zakona trqbva da se prilaga za vsi4ki a ne samo za prostite hora.Izvyr6il e tejko prestyplenie i trqbva da si ponese nakazanieto ako az napravq tova 6te mi saderat zadnika a na nego vidite li 6toto e nqkoj si uslovna prisyda i potulvane

75

преди 16 години

НЕ СПОМЕНАВАЙ НАПРАЗНО БОЖИЕТО ИМЕ!И не дрънкай глупости за доверие на народа към властта,защото такова нещо няма..

74

Parceval

преди 16 години

Какво пързаляне, какви глупости... с какъв акъл някой би си помислил ТАКОВА нещо?!?!Ако го пуснат, това не че ще е презедент, обаче ще добави още горчивина и недоверие на народа към властта.А това е къде къде по-важно да не става, отколкото да печелим на леда, макар и титли които ни правят известни в очите на света.Толкова е очевидно, по дяволите.

73

са

преди 16 години

станалото-станало,мъртвите няма да оживеят.Да го пускат да се пързаля,че в спорта никакви ни няма

72

wili

преди 16 години

Максим трябва да бъде съден с цялата строгост на закона, защото по време на катастрофата хем е карал бясно огромното си возило, хем е бил пиян. Затвор за Максим и за всички, които нарушават ЗАКОНИТЕна тази страна!!!!!!!!!

71

Parceval

преди 16 години

Да, без емоции - емоциите си ги пазете за в градския транспорт.Човек убива друг с кола и алкохол в кръвта. Закона казва, че трябва да се накаже - еми наказва се.Нула емоции, в закона не се вземат впредвид каквито и да било заслуги на човека, който е убил.

70

lili

преди 16 години

Знаете ли,на защитавам никой ,но Максим се чувства много виновен,поема вината.Това не може да върне случилото се....но знам колко е непрежалима загубата и за потърпевшите.Такива неща стават постоянно не може само един човек да е виновен,всички сме виновни и безодговорни зад волана,което е много жалко..... Трябвя де се поучаваме и да се стремим да не допускаме грешки......,което е невъзможно......

69

Лори

преди 16 години

Вие пак си плюете, а? :) Дано Максим изобщо да не взлиза в затвора, писна ми да слушам вече злобливи коментари. Не разбрахте ли, няма да има затвор за него. Аз се радвам за него, а вас ви е яд, изглежда. ***! Обичаме те, Максим!

68

ева

преди 16 години

а съседката не е ли видяла да си носи под мишница и ледената пързалка (((удивлявам се от хора,които се хранят с това,което другите говорятббб а кирил маричков и той щеше да бъде разкъсан ,ако зад него не стояха някои политици апропо защо никъде не чухме в защито на максим стефка костадинова ,лучано (((о забравих стефчето се ожени и се самозабраби ,защото плувна в лукс и козметици

67

Parceval

преди 16 години

Ами Кирил Маричков? Какво стана с този човек, защо не е в затвора, ами по рекламите на bTV?

66

анонимен

преди 16 години

дали има книжка не знам но съседка го е видяла в същия джип ХАМЪР и в момента въпреки нахлупената му качулка

65

Владо

преди 16 години

Всеки си носи отговорността. Както максим така и другите, които са причинили смърт, трябва да си понесат наказанията.

64

niki

преди 16 години

Всеки ден стават толкова катастофи защо уважаемите журналисти не пишат така подробно за тях ,имената на загиналите и причинителите ине съобщавате всекидневно за тях както за Максим .Унищожихте го с тази злоба и желанието Ви за затвор,. А сега се чудите колко то се може повече да измъкнете пари от него Но живот и следи от причинени обиди не се връщат с пари .