123

бедна държава сме

преди 3 години

Нямало финансова криза ли? Тоя доктор чува ли се? Повече от половината българи не ходят на зъболекар защото нямат пари! Българина масово няма пари и е адски беден, няма работа, няма доходи, живее в разкошна мизерия и недоимък. Над 40% са в тежки материални лишения и са под прага на бедност. Всеки втори в провинцията е без доходи.

122

234

преди 7 години

До СийкаМи ходи тогава без зъби или с развалени такива *** !

121

Анонимен

преди 12 години

Те хората са стресирани от цените на зъболекарските услуги.Непоносими са за обикновеният българин.

120

Argirowa

преди 13 години

Инициятивата е интересна, дано повече такива да има, че хората в днешно време не им се ходи много много на зъболекар

119

Анонимен

преди 13 години

това си е доста притеснително но намат пари хората, какво да се прави...dentalargirova/

118

циганеро

преди 13 години

Ами паста и четки за зъби ша раздават ли безплатно след прегледа ?

117

Анонимен

преди 13 години

Как да отида на зъбар, след като отидеш ли веднъж вече няма спиране.Не знам дали зъбарите са некомпетентни, дали материалите им са некачествени, но сега пломбите не издържат и година.Всички пломби, които имам са правени от 1969 г. до 1989 г. и не са мръднали. Сега всичко е малотрайно - да върви оборота, а не да се лекуват хората. Това е световна политика - винаги да сме недоизлекувани.

116

До 117

преди 13 години

Ами хубаво дай да ги върнем зъболекарите в училище, обаче като ти кажат че трябва да плащаш по 2-3 лв. поне на месец, да не кажеш, че пак нямаш пари?

115

Глупости

преди 13 години

Ползвам конец за зъби, медицинска вода и паста след всяко хранене. Едно ходене при зъболекар в С-я ми е 250 лв. От 600 лв. заплата 50% отива за зъболекар. В З.Е. е скъпо, но там не ти искат от 2000 евро, 1000 евро за пломба. Престанете да сравнявате цените, сравнявайте заплатите. Няма беден зъболекар. От 10 зъболекара в БГ само 1 е кадърен. Два зъба извадени по погрешка, трети зъб изваден, вместо да лекуват нерв. 2 паднали пломби за 1 г. и отнемане на здрава тъкан от зъба. 50% са за затвора!

114

Анонимен

преди 13 години

Едно време имаше зъболекари по училищата, ама сега няма....затова децата са в това състояние!!!

113

анонимен

преди 13 години

До сега не съм чувал зъболекар да рабити безплатно!!

112

Анонимен

преди 13 години

Да не би да твърдиш, че със 180 лв. годишно могат да се поддържат зъбите на тричленно семейство? Или освен от целогодишен достъп до интернет да се лишават семействата и от ток в продължение на два месеца, че да може да идат всички на зъболекар? НЯМА ПАРИ, ***! Ако си сам, криво-ляво ще я скалъпиш. Но с деца, дори с едно дете - не се получава. За хляб ли, за дрехи ли по-напред...

111

113

преди 13 години

ти много ги знаеш работите я погледни се на какво си запреличал

110

Анонимен

преди 13 години

Поне 70% от пишещите тук нямат пари за зъболекар, но ни е известно, че могат да дават всеки месец по около 15 лв. за Интернет! 1 година Интернет = 180 лв.! Същите тези хора твърдят, че нямат пари за да си оправят зъбите.

109

зъб-чо

преди 13 години

как да ходиш при зъболекар завършил образованието си с тройка, познавам доста такива

108

кастанети

преди 13 години

И аз вече не ходя на зъболекар. На времето редовно си миех зъбите и посещавах зъболекар - докато можех да си го позволя. Но след като трябваше да плащам по половин заплата за лечение на зъб, сега и аз като номер 100 съм клиент вече не на зъболекари, а на зъботехници. Естествено е, че при зъболекарите няма финансова криза. Те са милионери за сметка на страданията на другите и при тях въпросът е не за морална култура, а изобщо за морал. На времето това се наричаше мародерство и подлежеше на съд.

107

нервна

преди 13 години

"При нас няма финансова криза, кризата е в моралната култура на населениетоАде,бе,последният път преди две години ме обърсаха цели 60 кинта за 1 пломба. Що си мисля,че културата ми е съвсем наред,ама джоба ми е празен.Пък зъбаря вика - криза или не - за мерси не ме търси.И ми казва-трябва да чистиш зъбен камък, ама Вдянков като казва,че все още не е свършила кризата....

106

:)

преди 13 години

Да ви *** майката! Нашето население се нуждае от пари за да отиде на зъболекар, при 95% некадърните кожодери....

105

Анонимен

преди 13 години

Обаждане в предаването на Милен Цветов:- Алоу. Миуенчо ли е? Миуенчоо. Тука у Перник много кучета бе!- Господине, има "Екоравновесие", обадете им се, да дойдат да ги кастрират.- Миуенчооо. Ти не ме разбра бе! Они не ни ***! Они ни апат

104

Amerikanetz

преди 13 години

Българите имат ужасни зъби- жълти, с няколко пласта остатъчно ядене от преди 2 месеца, корените проядени от зъбен камък, лош дъх и т.н. Тук дори и най-големия *** не си позволява такава мизерия