129

Учен

преди 13 години

Според мои изчисления има 50% вероятност краят на света да е след 6 млрд години - моята *** така викаДори с тези изчисления ще кандидатствам за Нобелова награда...Може ли да има толкова болни мозъци и какво означава 50 % вероятност или ще стане или няма да стане... е тогава какви са им тези изчисления. Че то всеки може да каже че има 50% вероятност земята да изчезне утре, и то на базата на никакви познания - е и ?

128

ивайло

преди 13 години

а какво има извьн 'балона?'

127

jan

преди 13 години

до Ицо: На прав път си. Преди петнайсетина години имаше теория, че всичко се повтаря през 15 милиарда години, т.е. ти живееш много пъти с този цикъл. Миналият ти живот е записан на ръката ти, ти го живееш отново, а пък *** ти го предсказват.

126

Наблюдател

преди 13 години

Според мен,нещо което се разширява до един предел,след това избухва и се рапръсква на парчета.А според закона на гравитацията всичко ще се събере и отново създаде.Така,че приятно пътуване във времето.

125

Софист

преди 13 години

Айде Софисти от София...;))

124

ицо

преди 13 години

Щом може да се разширява значи може и да се свива представете си туку що измислих една теория.Този процес на разширяване и свиване имам предвид свиване до един предел и следователно взрив заради налягането та значи преди големия взрив е имало друга вселена която се е свила до такова ниво че да избухне отново и така нататак мисля че ме разбрахте.

123

Анонимен

преди 13 години

Какво е "време"?

122

Анонимен

преди 13 години

Времето като понятие означава продължителност на някъкъв процес, било той биологичен, геологичен или друг. То е относително, спрямо точката от която го наблюдаваш.

121

Jolly Roger

преди 13 години

Във свидетели на Йехова имате и катедри по физика???? Браво, браво. Показвай се като добър студент там, ама като ти кажат нещо си поглеждай часовника и всякакви измервателни уреди които са ти под ръка.......

120

Анонимен

преди 13 години

Добре заплатени псевдо научни работници, поради на липса на реални работни ангажименти, бълват тотални и невъзможни за доказване глупости, придавайки им философски смисъл и блясък!!! Щяло да свърши времето! Ми то (времето) съществува само в нашите човешки умове, то е една фикция. Как нещо субективно и нематериално ще изчезне! Изтрещели хора!

119

Българин

преди 13 години

Да, вселената не може да се разширява безкрайно, защото е вътре, в черната дупка от която е възникнала, но изглежда безкрайна, защото пространството и е усукано в себе си.Така и гуменият балон изглежда безкрайна равнина на мравката, която лази вътре в него.

118

Анонимен

преди 13 години

Тези какво ни плашат постоянно с разни глупости. Всяват ужас, все едно сме безсмъртни. Пре следващите 3,7 млрд. години ние няма да сме живи, защото аз ще живея най-много още 20 или максимум 40 години.

117

Анонимен

преди 13 години

Не гадни, а некадърни физици.

116

Мен

преди 13 години

Гледам доста хорица са ти нацъкали плюса, без изобщо да се замислят, че ти твърде удобно си изтървал следната част "в следващите 3,7 млрд. години". А защо си го направил ???

115

Мен

преди 13 години

Ами измислено е поради същата причина, поради която са измислни и доста други неща - за да се "намести" формулата...На много места се казва:"За да е възможно това да се случва, значи би трябвало да съществува нещо, което...."И така се раждат доста константи, сили и взаимодействия, измислени за да обяснят най-вероятната причина за възникването на определени събития. Най-красноречивия пример е "String theory", при измислянето на която се е наложило да се добавят 11 измерения във света, за да са точни формулите, заложени в нея.

114

Godlike

преди 13 години

За да се ориентират по -лесно в пространството

113

Анонимен

преди 13 години

такова нещо като време не съществува, измислено е като понятие от хората, незайно защо.

112

Анонимен

преди 13 години

C q l a t a Vselena -vsi4ki miliardi galaktiki bili s goleminata na MOLEKULA... !!!!!! predi 13 mlrd .godini...i posledval GOLEMIQ VZRIV...!!!! SAMO GOSPOD MOJE DA SUTVORI OT NI6TOTO , kakto i pi6e v BIBLIQTA ...!!!! TOI E V NA4ALOTO I KRAQ NA VSI4KO SUTVORENO !!!!

111

Анонимен

преди 13 години

а ти защо не вземеш да се начиш на пишеш?

110

някой

преди 13 години

Залагам на Старобински!