274

реалност

преди 13 години

По съшество реформата беше съкращиние на щатен персонал и сега един работи за трима.Болшинството вече сме с разклатено здраве./ е да сещам се и за 100- те тояги/А пътеките ползват преди всичко пациента - ако не праща РЗОК ,ще трябва да плати пациента от Джоба си.И тогава сигурна за пекарите ще има и повече.

273

смях

преди 13 години

колко много им се иска !!!

272

Емо

преди 13 години

тоя не разбра ли че тия даже и некадърни, са пъти по-кадърни от него и *** около него!! по-некадърност май само Жан може да ви бие! като се има предвид че имахте доста от неговите хора в екипа - Г-н Станишев мога да ви поздравя че все пак партията майка градира ......... нанякъде ........... дори и надолеее .........аааа.... точната дума беше ДЕградира ........... али нема веза ..... нали се движите на некъде

271

гост

преди 13 години

Браво на 297 , че имаме ПЪЛНА подкрепа вече за сваляне на ГЕРБ !

270

teofil

преди 13 години

Хеи, Станишев,Само като ти видя физиомутрата и мисе поврьща.Долна гнида.

269

Митко

преди 13 години

БСП и ДПС ще вземат здравето на ГЕРБ а после и душата и живота на мизерстващия българин. Бравоооо, успяхте да сътворите геноцида на един народ. Дано на оня свят успеете да си похарчите окрадените пари. Как спите нощем не знам.

268

any

преди 13 години

Браво на авторката на статията!В първия момент реших, че продължава генералната линия от вчера, но след прочита разбрах иронията в заглавието. Я да видим сега БСП ако вземе здравето от ГЕРБ, дали ще го даде на хората, а? :P Тъй де - 20 години не успяват да ни го дадат... А най-хубавото е, че е даден КЛЮЧОВИЯ за Станишев цитат!!! Най- му било интересно, видите ли, ко ше прай Синята коалиция... А не, примерно, как ще се отрази вота върху здравеопазването...Бог да ни пази от дребнави политици!

267

кол

преди 13 години

ана мария и пенка-тези две червени малоумнички сигурно се надяват др. станишевда им прочете простотиите-МАРШ НА БУЗЛУДЖА-ЧЕРВЕНИ ***.

266

българка

преди 13 години

Дали някой осъзнава, че времето изтича между пръстите на празноглавци? Не е необходима конфронтация, а подкрепа на кабинета и обсъждане на обществените проблеми! Решенията трябва да са за откриване на нови работни места и акуратни договори между работодател и работник.

265

АНА МАРИЯ И ПЕНКА

преди 13 години

БРАВО ,ВЗЕМЕТЕ ИМ ЗДРАВЕТО И ОТВОРЕТЕ ОЧИТЕ ИМ ,НО ПО-БЪРЗО И ЗА ВИНАГИ .НЕКАДЪРНИЦИ СА ОТВСЯКЪДЕ

264

Украинеца в Украйна.

преди 13 години

Гн.Станишев,не е ли тактически по умно да се оттеглите от политиката,след като се приземихте БСП твърдо,като космическите капсули в Казахстан.Всички знаеме,че така приземилите се космонавти,само външно са живи.Достатъчно зомбита имаме като депутати в парламента.Дано скоро измрат най-после,за да не си мислят че са богове и са безмъртни.Интересно защо провоцират инциденти и след това се опитват да генерират напржение и имитират протести,за да си припишат дивиденти?

263

antikomo

преди 13 години

ti mizerniko kakvo razpavq6 b1di men pone vednaj v jivota si,*** skapan!!!Haval da ti e vsi4ko bqlo na liceto!hihi

262

Анонимен

преди 13 години

Ами те и 87ма всички предприятия работеха.... Дай да изкопаем Бай Тошо, Гриша Филипов, Оги Дойнов.... Що не кажеш и колко вземаха хората по време на Виденов, колко дълги бяха опашките, как докато чакаш на опашката сменяха цените..... Колко $ беше една пенсия, какво можеше да се купи с нея... Колко дългове имаха предприятията, сигурно Костов и за това беше виновен (не че е света вода ненапита)..

261

бау-бау

преди 13 години

кервана си върви а кучетата лаятдай власта на мен за да видиш как се бъкам с пари-Това е веруюто на всеки политик!Да си жив и здрав народе да ги храниш а те да те ....................Няма красива и чиста кал

260

сдг

преди 13 години

Не те знам колко си голям но 97г,почти всички предприятия работеха и КОСТОВ,успя да направи едни РМД-та,и от тогава започна една разпродажба та чак до сега,заради това имаше пари тогава,ИМАШЕ ОЩЕ МНОГО РАБОТЕЩИ ПРЕДПРИЯТИЯ.МАЛКА ПОДРОБНОСТ ОТ СЕГАШНАТА СИТУАЦИЯ.Но заслепените не виждат и имат къса памет.

259

Анонимен

преди 13 години

Един дол дренки сте всичките!

258

Анонимен

преди 13 години

БСП и ДПС ще вземат здравето на ГЕРБ.По-добре да си бяха взели здравната реформа!Мизерници!

257

Анонимен

преди 13 години

Както върви ще караме още една Виденова зима.... само че ще е Боковата зима.... Костовата зима ще се запомни с 13та и 14та пенсия, освен с краденето... другите ще ги запомним само с крадене, а Боко ще го запомним като пълен некадърник и дърдорко.....

256

сдг

преди 13 години

Според тебе кого трябваше да изберат пак.КОСТОВ-СТРАХОТНИ КРАЖБИ,ЦАРЯ-СТРАХОТНИ ДАЛАВЕРИ,СТАНИШЕВ,ДОГАН, ЦАРЯ-ДЛАВЕРИ,КРАЖБИ.Сегашното е последици от предните правителства.Всичко е трупано с годините,някой трябва да изчисти къщичката.Но хората искат да стане чудо,А ТАКОВА НЯМА,САМО В ПРИКАЗКИТЕ.

255

Анонимен

преди 13 години

Българския народ направи три поредни фундаментални грешки: 2001 повярва на "Вервайте ми" 2005 Българския народ даде България на Димитриевич, Кобургготски и Доган.. Като СерГЕЙ нямаше нито трудова нито военна книжка, стана глава на държава, без да е бил глава на семейство 2009 - Българина повярва че един милиционер ще му свърши работа.... 45 години милционерите ни ебаваха мамата в името на комунизма... ние си избрахме милиционерската партия... Е как да стане...