65

сряда

преди 13 години

Поклон пред политици,които мислят и работят за държавата си,без да се съобразяват с някои си от някъде си Успех

64

бийсоцастоягапоглава

преди 13 години

Ооо САЩ ще те спрат маймункее,,повярвай!

63

ined

преди 13 години

Уго като им спре тока вечер да прави икономии, с какво друго да се забавляват освен да се плющят?

62

Анонимен

преди 13 години

Във Венецуела е гадно бе, не разбрахте ли...В Люлин 3 е по-добре, ако че не моим си платим парното....

61

Нина

преди 13 години

Хора като Тулски и подобни нечетящи, но коментиращи. Сравнете основните жизнени показатели на Венецуела и България. На Венецуела са: Раждаемостта е 18,91, а смъртността е 4,7. Средният годишен прираст е 1,75 млн. души. Естественият прираст на населението е 14,2. Средна продължителност на живота: мъже - 70 г., жени - 77 г. За България ви оставям сами да потърсите.:))) Сравнете и анализирайте, после пишете.

60

Нина

преди 13 години

Добра идея, браво. Уважавам политици, които инвестират в научните разработки. Мъдро решение. Браво на Чавес!

59

Astarot

преди 13 години

Вие венецуелците не ги гледайте. Не ги съжалявайте, нито им завиждайте... Под тях има почти толкова петрол, колкото под Саудитска Арабия. Така че, образи като Чавез могат да си правят каквото си искат. Същото важи и за иранеца. Ние само можем да си внасяме газ и нефт от Русия и да ни юрка, който си поиска.

58

112

преди 13 години

Чавес разработва ядрена програма, а Бойко открива кенефите и покрива на една все още недостроена зала...*** ташака сме :-))

57

до 55

преди 13 години

Статията е за Венецуела ,а ние да коментираме България,ама че си умник.Кажи от кое село си да го коментираме него.

56

БКП(БСП)-КГБ Е МАФИЯ

преди 13 години

ЧАВЕС , АМА ТИ НА КАМИКАДЗЕ ЛИ СЕ ПРЕВЪРЩАШ ?

55

Ха ха

преди 13 години

Разбира се че е важно какво е положението в БГ. ама статията е за Венецуела ,ако си забелязал де.Та затова коментираме Венецуела.Все едно да коментираме глобалното затопляне,според теб де.Ха Ха.......

54

КГБ Е МАФИЯ

преди 13 години

ЕДИН НЕНОРМАЛНИК ИЗКУКУРИГА В КУБА , СЕГА ПОНИКНА ДРУГ ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА .

53

Радост

преди 13 години

Радостна съм по една причина : толкова "знаещи" щом има, а и всичките са тука, във форума, значи ше се опраим! Айде, разбирачи, вие сте.

52

Анонимен

преди 13 години

Не е важно, че повечето българи се чудят как да свържат двата края. Не е важно, че повечето българи смятат, че преди 1989 година са живели по спокойно при мисълта за утрешният ден. Важното е, че във Венецуела и Северна Корея е по-зле от нас...*** народ без бъдеще сме си и това е! Какъвто ни комунизма, такава и демокрацията - пародия! Не е важното, че сме зле, важно било, че имало и по-зле...Все едно някой от Вас е живял във Венецуела последните години, че е сигурен как е там....

51

Анонимен

преди 13 години

Руснаците нямат потенциал да защитават Венецуела, но само подкокоросват дивака да се дърви, за да създадат проблем на САЩ. Щатите за нищо на света не трябва да им се ловят на въдицата. Просто трябва да ги оставят да си гният.

50

Dimiter USA

преди 13 години

Toya *** koga li she padne???

49

Анонимен

преди 13 години

Тоя ги върна в средновековието, жалък диктатор!

48

DeDe

преди 13 години

Почти,до полярния кръг.Ама е кеф.Лятото слънцето не залезва,все си грее.Е през зимата е малко кофти,ама пътешествия и времето минава.

47

Анонимен

преди 13 години

17 000 км но север от Венецуела? Пич ти на северния полюс ли живееш?

46

Дядо ЛИбен

преди 13 години

Имам втори братовчед който по линия на хуманитарна мисия отиде там и се ожени.Има 4 деца за 4 години :) Не иска за нищо на света да се маха от там...От 84 г. е в чубина...Франция, Канада, ОАЕ....а се засели и направи семейство във Венецуела...жена му е канадка с френски произход...В крайна сметка , ако живота е щастлив няма значение каде се живее и при какъв режим...