25

Еееееее

преди 13 години

Съгласна съм, че родителите с авторитарно поведение увреждат децата си като насилствено се опитват да ги изградят според собствените си представи и не ги интересува какво всъщност иска детето.Авторитарните родители обаче нямат нищо общо със строгите такива.

24

Анонимен

преди 13 години

глупости! Значи понеже 100 процента от учителите имат проблем с работодателя си-поради ниска заплата, то видите ли -според тебе те са си виновни. А и друго-нека да не напомняме за криминалната приватизиция, и точно кой и как придоби собственоста и стана "работодател". Или например кои станаха "работодатели" в областта на туризма например. Защото точно човек с две висши няма как да намери общ език с борец работодател-и тук причината е в работодателя, а не в квалифициарния специалист!

23

бръм

преди 13 години

Нали знаеш, пътят към ада е осеян с добри намерения. Освен това авторитарното възпитание създава чувство за вина. Много бързо ми прецени възможностите, от две изречения в нета, дали и ти нямаш пропуски във възпитанието. Хайде със здраве, няма да влизам в безмислени разговори

22

Бибит

преди 13 години

Ако се чувстваш поучаван - това е измамно чувство. Що се отнася до моите деца - ще приема съвета ти като форма на учтивост /явно това са възможносттите ти, или не си излязъл от детството/ Родителите ти може да не са лоши хора, но явно не са били много умни.

21

бръм

преди 13 години

Нали ти казах, че мразя да ми казват какво и как да правя, я не ме поучавай! Внимавай как възпитаваш децата си, че да не се налага да ти поправят грешките после

20

Анонимен

преди 13 години

ох,и при мен - така. пък и лошо ме възпитаха:все да съм добричкото дете. а сега лошичките - живот си живеят. то при мен какво беше: не кради,не лъжи,дай си половинката от филията.....сега за мен и филия няма,а тяхната - все с масло намазана...и то не растително.

19

Бибит

преди 13 години

Ако имате проблеми с работодателите - причината е във вас. Не сте на правилното място, липсва ви квалификация, не умеете да общувате, нямате умения за работа в екип. Тези проблеми са си само ваши, не на родителите ви. Родителите са до време - после мислите и поправяте техните грешки, ако има такива. След 21 год. трябва да сте се осъзнали като нещо отделно от детството и да имате цели за бъдещето. Сами сте отговорни за живота си. Ама е по-лесно родителите да са виновни или държавата...

18

Анонимен

преди 13 години

По-добре с фобии, отколкото изпедерастели чалгари...

17

......

преди 13 години

Родителите ми винаги са ме държали много свободно, но пък за сметка на това Работодателите много ме тормозят психически и не ми дават грам спокойствие!

16

бръм

преди 13 години

родителите ми бяха прекалено строги и ме мачкаха психически като дете, сега резултата е, че не търпя авторитети, поради което си имам проблеми с шефовете и мразя да ми казват какво и как да правя

15

pedobear

преди 13 години

Това ми звучи като нещо, което иска да достави един педо но ок да кажем, че съм те разбрал ...

14

Бибит

преди 13 години

Посипаха се остроумия в бабаитски стил.Децата се стараят да изпълняват нещата, които се очакват от тях, само родителят или учителят трябва да може ясно да ги формулира. Ако обичате детето и уважавате правото му да мисли различно няма да е трудно да го накарате да се съобразява с вашите изисквания/стига да не са ***/. Няма нужда да смачквате самочувствието му с временната си роля на по-силния. Строгостта като насилие над малкото човече и най-лошото, което може да си причините като родители.

13

аnонiмi

преди 13 години

И как ми установи диагнозата?!Ти мен познаваш ли ме, че ми дърши такъв тон и си позволяваш подобни обиди знаеш ли, че такъв иск мога да ти придевя за обида, че свят да ти се завие!

12

Анонимен

преди 13 години

България се намира на Шамарският полуостров.

11

аnонiмi

преди 13 години

Ти на хапчета ли си?!Нямаш проблем искаш да се самоубиеш прятел в нужда се познава :)))))

10

аnонiмi

преди 13 години

Получавам в по- късен етап от моето развитие фобия от "***" в отношението на околните.Всичко ескрементира и това нещо фобира, върху инидивида / моята личност/ на човешкото /социалната среда/ в отношенията, между хората!"Как се казва от дето минеш небивало ескрементираш"!

9

1

преди 13 години

М..*** Ви дее...ба разпасана!Дай само да се скриете "у градо" и да правите кво си искате!!!!Мършляци!

8

до 7-ми

преди 13 години

...къде е това ,,тук''?С вериги ги връзват и на други страни по света,не само в БГ,убиват деца и в други страни....аман от нихилизъм.Не всичко лошо по света е плод на ,,българския гений'' Но хора като теб,непросветени,които не са ходили никъде освен в бг,няма как да го знаят.Аз не се смятам за човек който би направил това,няма хора и то обкръжението ми-при теб ако е така-проблема е твой.Иначе-далече съм от мисълта за тоягата,но пък и само с галене не става

7

Пич

преди 13 години

Това на кой го обяснявате, на българите ли ?! Тук хората си вързват децата с вериги в плевнята или ги колят като ярета на площада, вие сте тръгнали да ми говорите за строго възпитание и фобии. Пускайте ги тези "статии" на други цивилизовани народи.

6

Анонимен

преди 13 години

Децата имат нужда от любов, любов и пак любов. Трябва да им се доставя постоянно, за да бъдат щастливи.