29

щирлиц

преди 13 години

Ти да не би да си синя в....а?

28

имбицил

преди 13 години

Те такива статии харесвам и разбирам ! Радвам се , че и другите също ги харесват и разбират.

27

Анонимен

преди 13 години

До 15.Явно си отявлен пубер,но тъй като не знаеш да те открехна.Живеехме прилично,не бяхме гладни и имахме работа.Сега нямаме работа,респективно пари и храна.Атова означава нямаме сигурност,защото както евреите казват искам да капе а не да тече.Всеки мечтае за много пари,ама много ,но като нямаш бизнес е само химера.Итака се търкалят годинките и в един прекрасен ден разбираш че са те използвали като тоалетна хартия и не ставаш за нищо,но пък все още можеш да лаеш,ако това те успокоява.

26

Калин

преди 13 години

често се указва .. че *** дължат сами на себе си някакви задължения - изплащани от хората *** популация полирана и опростена - плаща :))

25

y.lozev

преди 13 години

Добавям.Който се яви при Орешарски,Костов, П.Димитров или малката Секира,с такова писание ще бъде изритан-изотзад.

24

y.lozev

преди 13 години

Подзаглавието: Д-вата намалила външния дълг с 39 мил.,а аз добавям-увеличи въпрешния почти с 400 мил.,Какво правим сега ,при тола положение.

23

Анонимен

преди 13 години

ХААХ ТОВА РЕКЛАМА НА БАНКИТЕ ЛИ Е КАКВО ВЪРНАЛИ СА ЗЕМА С НАШИТЕ ПАРИ ДАЖЕ И КОМИСИОНКА СА ПРИБРАЛИ

22

Калин

преди 13 години

няколко думи за стъкмистиката .. като я коментирате както си знаете, ще дам няколко примера .. що и как отчитат и кое имат за инвестиция, средствата по тази или онази програма от тази или онази страна, компенсациите които получава бг заради нещо си по нещо си.. също се водят чуждестранни инвестиции.. когато дадена организация гласува, предостави някакви средства на бг - то .. те се водят чуждестранни инвестиции от стъкмистиката :) за останалите показатели не ми се списва - менте са :)

21

вторник

преди 13 години

Нещо не ми е ясно -погасяване от банките през юли,пък чак сега го пишат И пишат *погасили*, а не *погасиха* Нещо не ми се вярва,нещо не ми се връзва Аз ли не разбирам,или увъртането на *новината* е голямо

20

Калин

преди 13 години

първо масовата приватизация се направи преди Костов - около 70 % от т.нар държавно имущество се разпродаде от другарите за другарите, второ бай ти тошо ..правеше трудовите колективи по заводите - уж работниците да са и собственици:) и трето .. задълженията на тези предприятия ..са далеч от това що е външен дълг.... а той не е 10 млд а много повече, укритите задължения са доста над тази цифра :)

19

56

преди 13 години

Абее,тази публикация ,кой я написа?Защо няма име под нея?Да не прокарваме тезата-вижте колко сме добре,защо да не дръпнем 4 милиарда? кредит от тук-от там,та после от лихвите за направим нови богаташи.Последното "изречение"за 9-те милиарда заеми и приблиз. 200 мил . от тях заеми от банки.Ама какво е това,0,2% от задълженията от банки,а друтите от къде.Къде е този всезнайко Хампарцумян да го разтълкува.Аз да ви кажа,нашите имигранти всяка година вкарват по 4 милиарда евро,които се крадат 50%.

18

men

преди 13 години

Тук определено не е допълнено пояснението че е погасено задължението към чужди банки от нашите които ползват кредити около 2 % а тук работят с тези пари на около 12% с такси и комисионни стават около 20-25% което си е чиста далавера и няма нищо общо с държавния ни дълг защото всъщност банките ни вече са частна собственост а не държавни ДСК примерно - а името и е "Държавна Спестовна Каса "

17

комунист

преди 13 години

До тъпите анонимници :комунизъм е имало само в продуханите ви кратуни и никъде другаде!!!!

16

men

преди 13 години

Най-големия парадокс е че при падането на "бай Тошовия" режим дългът ни беше около 10 млрд. А сега е около 36 млрд при положение че държавата ни я разпродадоха (Авиокомпания Балкан,Кремиковци,Нефтохим,Нек...) т.е.цялата ни индустрия е станала чужда собственост не е ли редно с продажбата на тези гиганти да сме си погасили задълженията...а на практика държавата е ограбена и тук по форомите някои хора парадират че благодарение на другаря Костов се е спасила "Балкан" от фалит дрън дрън...

15

Ген

преди 13 години

С тези темпове - 230 погасени за година - Дянков взима кредит нови 4 милиарда след 4-5 мандата на Бойко ще сме пак на 10 милиарда...

14

Анонимен

преди 13 години

до1Аз лично отдавна плача за комунизма.Липсват ми супермаркетите пълни само с боб и макарони Липсва ми ЦУМ с двата модела мъжки обувкиЛипсват ми огромните опашки за телевизориЛипсва ми единственият магазин в София, продаващ банани и портокали/по Коледа/Липсват ми и червените вагини кати теб, приятелю!!!

13

Калин

преди 13 години

тц тц ... всичко цъфтиии .. някои искат заплати:).. хубаво бе ... да ви ги увеличават нищо, че не заслужавате :).. ще вържете, а *** не и гащите .. хаха

12

Анонимен

преди 13 години

Най-развитите страни на света са и най-задлъжнели към международните финансови организации. Размерът тук/за разлика от секса/ наистина е без значение. Решаващо е можеш ли да обслужваш заема!!!

11

Анонимен

преди 13 години

Може ли да те поправя - Не милиони, Милиарди!!!!

10

ТТ

преди 13 години

От кога изнасянето на капитали от България го наричате погасяване на външен дълг????