28

До № 19, АТИЛА

преди 13 години

Имам огромното желание да те срещна и да ти размажа мутрата!

27

Анонимен

преди 13 години

Абсолютно! Политически труп с няколко милиарда долара в джоба.

26

Анонимен

преди 13 години

Аха.И тогава покрай откриването от репортажа с изумление разбрах, че шеф на проекта била ... Станка Шопова.Брррррррр!Те пак са тук.По-скоро не са си отивали. Само по медиите не са се изхвърляли.

25

до 26

преди 13 години

Само колко си прав да знайш!Днес изтече официално съобщение, че Боко ще открива официално ПОКРИВА на спортната зала в София! :)

24

Анонимен

преди 13 години

сега трябва да издигнем кандидатурата на бойко за кмет на москва след като му изтече мандата че там има много обекти за откриване и ще е по известен

23

Dedo Ivan

преди 13 години

И като допълнение: "По приятелите им ще ги познаеш....". Бандита бандиту око не вади!

22

Dedo Ivan

преди 13 години

Присъстващите в момента помните ли, не беше много отдавна, на знаменателната дата 9.09.т.г. каква близка дружба и желязно приятелство демонстрираха този руски бандит и нашия бат'Бойко в устието на Камчия?! То не бяха декларации,то не бяха инвистиции..... В резерват, на площ от почти 100 дка бандита издигна руско вилно селище. Неприкосновена територия! Щели били да почиват и ветерани от Втората световна...Абе, аланкоолу, та тя свърши преди 65 години! Тия ветерани на колко са сега?

21

РПГ-7

преди 13 години

Още един ***, чиято жена го закопа! Безкрайната алчност на Елена Батурина, според някой източници, тя е най-богатата жена на планетта, доведе до този резил - до го изгонят като мръсно коте от кметството на един от на-красивите, най-богатите и най- скъпите градове на света. Сега сигурно ще го изритат и от партията, чиито представител е и той е практически политически труп ......

20

Анонимен

преди 13 години

НИЕ СИ ИМАМЕ ТУК МНОГО ПО-ТЕЖКИ СЛУЧАИ...ХАЙДЕ ТЯХ ДА ГИ МИСЛИМЕ ...

19

Анонимен

преди 13 години

ДО 19-АБЕ, ХЛОПА ТИ ДЪСКАТА, ОПРЕДЕЛЕНО...НО СЕ ПОСМЯХ...

18

Дядо Мраз

преди 13 години

Като не те интересува, не пиши нещо, за което и грам идея си нямаш, капиш?

17

АТИЛА

преди 13 години

Ела си на Камчия *** Руска Славяно-Комунистическа ***.Ще те назначим за кмет на Гробището Радуга и ще кметувате заедно с проститутката ти, а СърГея ще ви бъде Съклецарка той е дашна Швестерка и доказан Некрофил.Вън Руските Терористи и Окупатори от Българските земи на Дунав, Волга и Кавказ за да не стане Радуга Българския Беслан.Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.КАЗАХ !

16

Анонимен

преди 13 години

Каквото и да направят ЧК-истите "новие русские" все ще ръкопляскат и ще викат "ура".

15

Калин

преди 13 години

много демократична ще излезе тази бивша съветска република .. не толкова за колкото се представя .. ама нали е рая на земята :))

14

Калин

преди 13 години

какво ме интересуват .. болшевишките статути.. ей сега местя гардероба!

13

M

преди 13 години

Мноооого отдавна трябваше да изритат този вмирисан мужик, който сигурно вече и парите не си знае.

12

Дядо Мраз

преди 13 години

Ясно е, че не си наясно със статута на федералните градове Москва и Санкт Петербург. Но то е нормално, като не се чете а се говори наизуст.

11

вторник

преди 13 години

Когато Москва гори в адски пламъци,кметът да излезе в отпуск и то да замине в Австрия,според мен не е достойно Истинската причина за това ще се разбере може би по-късно Кметът е уволнен след седмици съмнения-може би правителството има основание При такава постъпка на кмет,аз ще го уволня не след седмици,а веднага НО НАРОДЪТ ЩЕ СИ КАЖЕ ДУМАТА КОЙ КРИВ,КОЙ ПРАВ

10

Анонимен

преди 13 години

Този беше решил ,че е Господ.Жена му си направи частно школо и в него учат 2 деца ,собствените и .А и си купи къща в Лондон с размерите на НДК .

9

хаха

преди 13 години

Особености на националната душевност? Явно тук повече се тачи да уредиш повечко свои хора на мазна заплатка/ритмично рушветче, а там - един-двама, ама директно за милиардери :)