54

vanko

преди 13 години

пуснете ги тези престъпници -хората които бяха отвличани ще ги ликвидиратъ

53

вторник

преди 13 години

Тези *грешки* са умишлени--за да се протакат делата Е така с престъпност не се бори Не знам Цветанов и Борисов какви уроци са учили и какви учебници са чели

52

Гражданин

преди 13 години

Грешката не е на Съда, а на Прокуратурата.Съдът не може да не провери правомерността на предприетите действия.Ако не го прави полицията и прокуратурата ще могат да издевателстват над всеки човек.Твърдението, че неправомерен арест се доказва трудно са ***, както и че по този начин един престъпник би разкрил криминалните си прояви.В Страсбург държат справедливостта да се постига със законови средства.

51

666

преди 13 години

Едва ли има някой, който да се съмнява, че грешките не са случайни.Който трябва си е платил където и на когото трябва и хоп - грешчици. Господа от съдебната ни система, докога ще ни правите на балами???!!!

50

kolekcionera

преди 13 години

кой сигнализира за нарушения баси *** дай го по споко

49

Антон

преди 13 години

И с теб не съм съгласен. Щом са задържани 27, значи по някакъв начин са замесени. Това че няма доказателства е нормално - не винаги има доказателства за всички, понякога е и случайно. Но ако този престъпник отиде да ни съди с Страсбург рискува да разкрие и криминални елементи от живота си, защото как се доказва неправомерен арест ? Нали ще го питат защо е арестуван и те водят разследване също. Така че повярвай ми дори да има са малко престъпниците, които осъждат държавата в Страсбург.

48

ааа

преди 13 години

Оставете МАГИСТРАТИТЕ на мира..... Апартаментчетата ИМ, Хотелчетата ИМ... и т.н. са по-важни.Защо да се занимават с правосъдие, дела....... заплатата им върви, власт имат....

47

Rado

преди 13 години

Ни измислените приказки от гербавите комунисти кой ли вече вярва

46

sedesar

преди 13 години

В правото от занчение наистина са фактите и обстоятелствата, а не милиционерските сводки и емоциите. Таков ще е винаги положението докато ви управляват бивши комунисти и милиционери

45

Спиридон

преди 13 години

Не са "ЧААААК ТАКИВА НЕКАДЪРНИЦИ", просто им е некадърен начина на работа! Първо се прави акция със звучно име, показва се по телевизията, излиза малоумния физкултурник да обясни колко опасни бандити е хванал, пък после започват едни напъни да се намери по нещичко за всеки арестуван. В резултат, от 27 арестувани, намират за деветима, има-няма за една трета, обвиняват ги, другите две трети са задържани незаконно и абсолютно неоснователно, водят дела в Страсбург, печелят ги, ние плащаме....ама кво от тва?! Нали Цецо се изкефи да гледа акцията по тв.то, това е важното!!!

44

kolekcionera

преди 13 години

фатална ни е цялата управа ........само цирк едно и също го дъвчат аман писна ми на ккк

43

Антон

преди 13 години

Според мен бъркаш. Едва ли са некадърници. Точно тези, които водят знаковите дела са по-скоро комунистически кадри, които саботират следствието(не че и там няма *** на червената партия). Не може един прокурор с месеци да не може да оформи обвинение на човек, за който са събрани стотици доказателства. Това е нарочно и нагло. Чак такива некадърници едва ли има в прокуратурата.

42

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

"Заради нарушения съдът върна обвинителния акт по делото "Наглите" на прокуратурата."... накрая май наистина ще се окаже че в родната прокуратура е пълно с некадърници. Колкото и до се пъне горкия Бойко и да ни обеснява как не е възможно от седящите по банките, двойкаджиите да постъпват на работа в прокуратурата а отличниците в съда, май така ще и излезе. Неможе, почти всяко знаково дело да се връща за доработка от прокуратурата.ТОВА ГОВОРИ КРАСНОРЕЧИВО КЪДЕ СА ПОСТЪПИЛИ НА РАБОТА ДВОЙКАДЖИИ

41

asd

преди 13 години

и тъка 10 гдини.....

40

Хуманист

преди 13 години

Бих могъл да ви цитирам научни изследвания че затвора не намалява престъпността, но какво да ви обяснявам средновековни кратуни. Науката отдавна е доказала че единствено любовта и доброто може да превъзпитат престъпника, не наказанията. С тази ваша кръвожадност вечно ще се въртим във въртележката на насилието и за какво? Ако наистина искаме един ден да живеем цивилизовано, престъпниците трябва да се лекуват, не да се наказват.

39

AZ

преди 13 години

Pe4albata e dvoina. Pyrvo dyrjavata trupa to4ki 4e gi e zadyrjala i vtoro sledovatelite i prokurorite pe4eliat extra kato gi arestuvat nepravomerno. E tova e biznes model. Samo deto normalnite hora go du hat.

38

Анонимен

преди 13 години

абе толко много юристи в тая държава ... то може да е до образованието

37

Анонимен

преди 13 години

Не тези хапчета бе! Другите......., жълтите!!! Тези увеличават халюционния ефект:))))))

36

Nobody

преди 13 години

41, прав си, хапчета няма да помогнат, тел. 112 бързо

35

Анонимен

преди 13 години

Аз ли да пия хапчета! Каква наглост, комунистически мръснико!!! Но трябва ли един нормален човек да се изненадва на нечовешкото ви безочие - та нали вие хранехте свинете си с късове от телата на невинните демократи в концентрационните си лагери!!!!!