21

Анонимен

преди 13 години

Филчев в затвора! Време е всички *** като него, грабили държавата и убивали хора, да си платят за стореното.

20

Мима

преди 13 години

Анонимния с маймуницата,задавал ли си си въпроса как така ционистите воглаве с американската върхушка си взривиха СТЦ и погубиха 3000 човешки живота??А как Путин отрови стотици в московския театър заради шепа 18-19 годишни чеченски пикли??Ако не си наясно от трибуната на ООН Ахмединенджат им го изплю в очите!(макар че не го одобрявам,но браво за мъжката му позиция и патриотизъм)....Тогава си отговори защо местните величия и велможи са безнаказани???

19

Анонимен

преди 13 години

Чудно ми е дали някой от тези, които сега са на власт е поръчвал убийства и дали А. Петров знае за това...

18

Анонимен

преди 13 години

ТРИЙТЕ НАПИСАНОТО НА ЛАТИНИЦА !!!!!!!!!!!! ало ***,ТУК Е БГ !! И БЕЗ ТОВА Е ПЪЛНО С *** КОМЕНТАРИЙ А И НА ЛАТИНИЦА ДА СЕ МЪЧИМ ДА ГИ ЧЕТЕМ.

17

АНОНИМЕН

преди 13 години

Това за Филчев Цветанов сигурно го е пропуснал!

16

Анонимен

преди 13 години

а къде е сега Филчев? някой търси ли го, ....изобщо?

15

Анонимен

преди 13 години

Филчев и Ал. Петров са били съседи в една и съща луксозна кооперация и се познават много добре. Ямболската адвокатка прави една фатално груба грешка.

14

Pfff

преди 13 години

Да ме разпитат МЕНЕ ... и ПОЛОВИН БЪЛГАРИЯ ... щото и глухите и слепите разбраха че ФИЛЧЕВ я е убил тази адвокатка !!!

13

Предложение

преди 13 години

Да разпитват Алексей Петров и за Бойко Борисов.

12

ANONIMEN

преди 13 години

Gospoda, kato vi cheta komentarite napravo se hva6am za glavata. Ta tova e edna golqma kra4ka napred v razledvane sre6u A.Petrov, tui kato za pirvi put se zamestva vruzkata mu s Fil4ev. Bivshiq NI glaven prokuror ima li4no izvurshine nad 3 obiistva, kato Traktora e tozi, koito e po4istval sled nego, takuvto e bil sku4aq s Advokatkata,koqto beshe zaklana v Strelbi6e a 10 godini se mul4i. Zamesva se i smurta na Nikolai Kolev, otnovo Fil4ev, izvurshitel Petrov, 6e e interesno kolko mogat da dokajat

11

От Бургас

преди 13 години

Строителният предприемач Стоян Стоянов беше убит по поръчка на Михайлов - бивш изпълнителен директор на Агенцията за държавни вземания ( от тогава в неизвестност), поппомаган от бивш съдия, след което адвокат и нотариус. Михайлов го търсят ( или не го търсят) а съдията е на свобода.

10

Анонимен

преди 13 години

Бе този е военнопрестъпник:) С неизяснено мощно оръжие предизвика и бедствието в Хайти! Веднага на международния трибунал:)

9

bg

преди 13 години

ко стаа с филчевия ся - аре де? един *** не можете да опандизите, щото ще ви завлече и вас, а? ами свитнете го тогава или го пратете посланик на марс :)))

8

Мима

преди 13 години

Стига бе,и фенове си има литературния жанр 'слабоумие"-писан на маймуница!

7

до Мима

преди 13 години

То това чудо дори си пише името Кримена.......от тук нататък коментара е излишен

6

Антон

преди 13 години

А аз като чета твоето грамотно писане ми светва колко внимателно си слушала в часовете по български език и литература, особено когато са ви обяснявали за ирония, сарказъм, осмиване и т.н. като похвати в писането. Ако не намираш хумористичното и ироничното в мненията на Кремена трябва да търсиш причината за това нищо да не се случва като хората в такива като теб, Мименца :)

5

Мима

преди 13 години

Като чета неграмотното писание от Кремена ми светва защо в БГ нищо не се случва като хората!Ами имено заради 'матреала",жалко -явно кременчетата са болшинство!

4

до Модератора за 4

преди 13 години

Просто се чудя защо *** не трие това нещо,даже ненаписано на кирилица,което се мъчих да прочета 1 мин ,а те са 2 реда

3

ссссс

преди 13 години

Сещах се ,че съм гледал интервютю но не се сещах как се казваше жената която бяха поканили като гост в студиото на БТВ.....сега го намерих в гугъл

2

ссссс

преди 13 години

Съпругата на убития прокурор Николай Колев - Нанка Колева, разказва пред "Тази сутрин" за убийството и поръчителите:Имах разговор с Никола Филчев, бяха минали две години от убийството на мъжа ми. Това е първият работен ден на 2005 г., случайно се срещнахме по стълбите и имахме разговор в кабинета му. Аз съм го питала защо уби съпруга ми, а той изпадна в криза, но не в буйстваща криза, а в криза, в която е жалък, когато се огъва, смалява, хленчи, мънка и ми призна, че е убил ямболската адвока