251

аз

преди 13 години

какъвто Перник, такъв и гоце

250

ь

преди 13 години

Партията на АГЕНТ ГОЦЕ СЕДЕФЧОВ ще е партия на агентите от ДС(КГБ)!!!!

249

КАТ

преди 13 години

(2) Разпоредбите на ал. 1 не освобождават водачите на моторни превозни средства със специален режим на движение, както и водачите на съпровожданите от тях автомобили от задължението да управляват по безопасен начин.

248

бг

преди 13 години

трябва да започнем с референдум за ФОРМАТА НА УПРАВЛЕНИЕ, и всичко ще си дойде на мястото от самосебеси. По натам ще уточним требе ли ни специален режим на движение на президента, ама преди това требе ли ни изобщо президент...

247

Интересно

преди 13 години

Значи бъдещите политици на България ще са от типа Максим Димов, Милен Чакъров, Андрей Георгиевич и т.н. Ей на това му се вика новина. България умря, да живее Абсурдистан. Който се интересува от конкретика ще я намери - печата изобилства от такава информация, жалко че паметта ни толкова къса.

246

Тошо

преди 13 години

Това е логично, руската пета колона получила милиони за да дестабилизира и подкопава България, къде политически, къде със заробващи енергийни проекти, къде с престъпност, сега ще иска да осребри чисто политически похарчените за мекерета като Гоце пари. Трябва да ги връщат, като наистина направят от БГ "троянски кон в ЕС", по израза на руски дипломат. Ако тия успеят забравете за Европа, за цивилизацията и свободно бъдеще. Гответе се за съдбата на Беларус, Украйна и централна Азия. Без ЕС.

245

заинтерисован

преди 13 години

МОЛЯ, ДА СЕ ПУБЛИКУВА СПИСЪКА НА ТЕЗИ ВСИЧКИ.ДА ЗНАЕМ ВСЕ ПАК ЗА КОГО ЩЕ БЪДЕ БЪЛГАРИЯ.

244

анонимен

преди 13 години

гоце и другите *** дано господ ви накаже.нищо хубаво да не видите.а вие българи си опичайте акъла и друг път не гласувайте за бсп и герб и дпс и ндсв които всички са долни престъпници имащи наглостта да се кръстят българи

243

Azz

преди 13 години

"Комунисти, комсомолци, пионери във един и същи строй!!!"

242

bb

преди 13 години

Гоце подготвя оставането си в политиката чрез новия си проект, защото колкото и да е елементарен видя, че никой от бившите първи, втори и т.н. политици не са раследвани след като паднат от власт, ако имат депутатски имунитет. Единствен Желю излезе от политиката, но той нямаше какво да крие, като имуществени облаги от престоя си на президентския пост по простата причина, че беше воден за ръчичка от ДС във всяко свое действие.Не се притеснявай Гоце, твоите господари ще ти намерят уютно местенце.

241

COPY :::))))))))))

преди 13 години

BIG AL..:))))))))))Русия очаква от нас ;Да танцуваме само казачок и в петък - само руска телевизия'Да поканим йосиф кобзон-за ежемесечни концерти и може ,и за министър;Партията на Гоце -най- после да спечели с 99% и шлемовете да станат 10-ина;Руски нефт по плажовете ;Бургас- Александруполис;Да си признаем ,че са ни ДАЛИ азбуката и християнството;Да не бързаме със стандарта на живот, за да може да си ни плашат пак , със зима- без ток и газ ;Да отделим още стотици квадратни километра- за нефто и газо проводи, защото кгб е закъсало на долари и евро;Да се активира петата колона на руските агенти - все пак има традиций в това отношение ;Да напуснем , най-после НАТО и ЕС - и да се превърнем в благодентстваща Молдова, Беларус или поне Украйна ;Да си изберем двама души, стабилни 'руски" другари -и да се сменят през 4 години - президент-мин. председател и обратно ..Единият, вече е избран - Гоце..Другият, Бойко...Прочитане на целия коментар да каже- ако е съгласен, КГБ-то ще го обсъди :))Да се подадат и нови молби за кандидати - руски , кгб- агенти - плащаме в долари ;Да се увеличи и вноса на ЛАДИ- и да се плащат с долари ;Задължително да се въведе изучаване на руски език -от крепостните ,и от 2-ри клас;Да се подаде молба - за членство - за 16-ая република- от най- "патриотичните" лидери на Балхарий..)И други работи очаква Русия от нас - но те са тайни и предмет на скорошно обсъждане , с ръководителите на Балхарий ......Например; товарищ Лужков го пенсионираме, но може да ръководи още дълги години, една 'нова" республика :))

240

БЪЛГАРИН

преди 13 години

СТИГА С ТОВА БЪЛГАРИЯ ЗА ВСИЧКИ БЕ ***!!!БЪЛГАРИЯ Е САМО ЗА БЪЛГАРИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

239

Калин

преди 13 години

гоце е национален срам, гоце е позор!

238

ДС проект

преди 13 години

Досега във всяка партия са се прокрадвали по 2-3 свестни и принципни членове за цвят, пропуснати от системата. За първи път обаче чета за партия, която е изцяло съставена от ЧОВЕШКИ ЕКСКРЕМЕНТИ.

237

Руските дупедавци...

преди 13 години

...винаги са били против интересите на нацията!РУСИЯ И СЛАВЯНСКАТА *** ,ВИНАГИ СА БИЛИ ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ--СИНОВЕТЕ НА ВЕЛИКИТЕ ТРАКИ!ОПИТИТЕ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ БЪЛГАРИЯ В "ЗАДУНАЙСКА ГУБЕРНИЯ" НА РУСИЯ, ДАТИРА ОТ ВРЕМЕТО НА СТ.СТАМБОЛОВ ,КОГАТО РУСОФИЛИТЕ ПРАВЯТ ОПИТ ЗА МЕТЕЖ И ПРЕДАВАНЕ НА ВЛАСТТА НА РУСИЯ!СЛАВА, НА СТ.СТАМБОЛОВ---УБИЕЦА НА РУСКИ ДУПЕДАВЦИ В БЪЛГАРИЯ!

236

БАЧКАТОР

преди 13 години

По-вероятно е да се разцепи левицата.Едни със Станишев други с Първанов,трети с Т. Дончева.Левицата ще пропадне още повече-тя изгуби напълно доверието на народа .

235

какваІизненада

преди 13 години

Русофили и царисти... естествено, че най-ретроградната *** ще бъде събрана в "проектите" на Гъце Сиришницкий

234

Анонимен

преди 13 години

Русофилството и българският патриотизъм и национализъм са НЕСЪВМЕСТИМИ!

233

Ванко

преди 13 години

Виждам, че един г-н е писал от мое име гнусни работи.

232

Ванко

преди 13 години

до Славянофилите:Чада божии, панславянската идея е създадена от кабинета на Екатерина Велика с цел да се прокарват руските имперски амбиции и да се оправдава окупацията на Полша от Русия. Параванов вярно служи на московските интереси и в разрез със завета на българските възрожденци слугува на Русия. Така че драги славяно-русофили, не се чудете, просто това са славянофилите-русофилите в бг.