794

Благо

преди 13 години

Този Дянков дали си вярва, а? Защото само вече кръглите *** му вярват? Нали държавният дълг беше достигнал 30 милиарда евро, как изведнъж сега е 10 млрд.Да не би Дянков за една година да го е намалил? Просто да отстъпи носта на някой кадърен икономист, защото после става много зле.....

793

Бонго

преди 13 години

Заем няма да ни оправи. Истината е в бартера!!!

792

бг

преди 13 години

ако бяхте платили на частният сектор, можеше и да стане нещо. сега така става още по-лошо. Защо бе, дянка, не плати на фирмите навреме? не знаеш ли че колкото повече стискаш дупето, толко по-голем ти влиза накрая ?!

791

Анонимен

преди 13 години

Дянков ме разочарова много, с този заем и то само за 2011

790

Асен

преди 13 години

Тоя младеж си прави експерименти на гърба на народа...най-страшното е когато някой се мисли за велик...да вземе заем всеки може, но после Дянков ще се спаси, а ние ще го ядем дървото...време е да си ходи!

789

Анонимен

преди 13 години

Фалираме държавата с нов заем, а ще излезем от кризата, когато цъфнат налъмите.

788

Анонимен

преди 13 години

За мутрите Цецо и тиквата е важен само рейтинга пък държавата накъде отива все тая кучета я яли.....................................................

787

МоРсКи

преди 13 години

Аз не виждам да излизаме от кризата .... Тия тикви от *ерб ми намалят заплата почти всеки месец... Те може да излизат от кризата ама БГ народ те първа влиза.

786

brao dinkow

преди 13 години

VZIMANETO NA ZAEM OT MEJDUNARODNIAT FALIRAL FOND E GARANCIA 4E W NAI SKORO WREME BOIKO, SIMO I CECO STE POSETIAT KOFEOR KAPANOW DA IM NARESHE TRYTKITE ZA ZATVORYT

785

Данчо

преди 13 години

Чета и Ви "благославям",А бе късопаметни?Кой ни натресе Валутния борд?*** Отело!Отиде в САЩ като аслан,върна се още по ***.Набиха му канчето,пое ангажименти и сега сме на тоя хал!Валутния борд ще ни досъсипе!Няма да има кой да плаща,но плодородната област БЪЛГАРИЯ ще компенсира заема!Това е цел и задача двайсет годишна!Плана "Ран и Ът" е към приключване!Геноцида е в последна фаза,здраеопазването и пенсионния фонд!Няма армия,образование,производство!Кой ще дръпне шалтера?-Това проумейте!

784

Анонимен

преди 13 години

Хахото на снимката пак с фукни, че за пореден път излизаме от криата.За това, че ще удавите България със заеми - еша ви няма.

783

той

преди 13 години

Браво, Дянков! Браво ББ- той намери пътя да бъде Винету на племето българи в резервата! Congratulations! - с български букви, за да го прочете ББ - конграчулейшънс.

782

outsider

преди 13 години

Ще започнем да излизаме от кризата когато тоя некадърник Симеон Дянков се върне там откъдето е дошъл.

781

христо

преди 13 години

нека да продължават в този дух нашите оправници...и след три години няма да има и един млад и честен човек в държавата.а през това време ще уморят и пенсионерите и кой ще остане тук да плаща тези заеми на дянков и компания....неграмотни и кръдливи людя....

780

Анонимен

преди 13 години

Това правителство явно не мисли как ще ги връща тези милиарди. Затова дългът го оставят на следващите спечелили изборите, като наследство.

779

bravo

преди 13 години

genialno reshenie,posle napravo moje da se zakopaem,no vsi4ki barabar s torba akaliite

778

Анонимен

преди 13 години

Аз пък си мисля, че към момента външният дълг на България е от порядъка на 12.5 - 13 милиарда долара, което е доста далеч от 10 млрд. лева. Иначе ако ни отпуснат такъв кредит ще запълним някакви дупки /или джобове на разни "политици"/, но в бъдеще ще се отворят други, които естествено сегашното правителство не ги мисли. Дерзайте... братя и сестри...

777

Анонимен

преди 13 години

абе Мони ти добре ли си я виш бедния и ограбен българин как живее

776

Д1

преди 13 години

До 835 Абе 8 милиарда резерв нали имаше ?А с рязко почакените акцизи мисУиш ли ? Да не би "Тройната ламя" да ги гласува ? То ако всичко беше наред ГЕРБ нямаше да дойдат на власт ! Те не дойдоха ли за да оправят нещата или са си мислили, че всичко каквото е направила ламята на самотек ще работят ?

775

Балин

преди 13 години

Интересно, наистина не си в час отново го повтарям, защото аз ти говоря за Дянков, ти ми говориш за Костов? Дянков разбира от политика до толкова до колкото знае как да превърне просперираща държава в Бананова република, не че ние сме проспериращи, и наистина съм съгласен че Костов би се справил по-добре, за съжаление не той е министър излиза че сме на едно мениеа спорим е тогава "определено" кой не е в час? :)))