83

Гошо Тъпото

преди 13 години

Моята ракия,дето я....варя сам,няма да я регистрирам в ЕС.Ще вземе да имхареса на.....европейците и тогава ще дойдат в Кривунделово да ги....уча,амакъде ти свободно....време;или варя....ракия.или след това я....пия.

82

анонимен

преди 13 години

като гледам слушам и мисля..си казвам че няма да е много далечко времето...кдгато заглавието ЕС...ще звучи като *** дума...

81

Анонимен

преди 13 години

ima li rakija 100% ot grozde???a slivovata?koj e poznava4 ot vas???

80

Анонимен

преди 13 години

ракията когато се прави мешана и придобива много смесен вкусиначе ракия си става от почти всичко,дори от домати+захар - проверено!най-голяма оферта е да си поръчаш 100л меден казан,излиза около 1000 лв,заедно с газовото,и повече няма да имате проблеми с намирането на качествен алкохол

79

Анонимен

преди 13 години

RAKIQQQQQQQQQ NQM NQM NQM

78

2

преди 13 години

dyankov misli da vdiga akciza na rakiyata i nace nyama da mu izleze budjeta ha ha .

77

Анонимен

преди 13 години

"Когато започнем да правим вино само от грозде, тогава и цената ще бъде по-друга, а когато започнем да правим и ракия от винен дестилат, от грозде - също цената ще друга", заяви той. В момента големият процент от ракията не се прави от винен дестилат, а от зърнен, както и някои от вината не се правят от грозде, а от спирт, есенции, оцветители, отбеляза Найденов."Имаме амбиции - както слагаме ред по отношение на храните, така да стане и с виното, защото то е част от трапезата. Виждате какви усилия полагаме в момента по някакъв начин да сложим ред в това, което слагаме на трапезата - млечни и месни продукти, хляб. Мисля, че го дължим и за виното", каза министърът. По думите му поне 25 процента от ракията, която правим, трябва да бъде от винен дестилат, за да успеем да убедим Европейската комисия, че е национален продукт. С 50 % може да падне акцизът на гроздовата ракия, ако България успее да регистрира продукта като национален в Европейския съюз, допълва БНР.

76

Селянин

преди 13 години

Аз пък съм от село и с ракията нямам проблем.В наше село всички живеем задружно не се делим на *** и роми. Заедно си пием ракията и сме си добре.Вие му мислете ,защото само *** ядете и ракия нямате като хората.На туй отгоре имате и марзеливи *** които само ви създават проблеми. Е да ви е сладко.

75

пешко

преди 13 години

ха-ха-ха-ха-ха, явно не си пил хубава ракия! заради такива като теб, дето пият само купена, са измислили ментаците! много хубаво си прави кр. станев и си пие качество, а ти пий "цар киро ориджинал" моята е гроздова около 52 градуса и ако препиеш не те боли глава! и още, точно водката и уискито са ментаците! няма да споменавам марка, но е известна и оттам веднъж купих водка на цена от 2 лв за литър! вкусът и беше доста сносен, та си направих вишновка с нея, но тя е само за гости!

74

ники

преди 13 години

това важи само за купешката ракия,защото тя се прави от ***! домашната си е чиста!

73

кавал

преди 13 години

здравейте ракеджии нашта ракийка си е варим и в америка от бяло винце мускатово и става една хубавка елексир ей сега се пекат и чушките след малко салатата е готова така че ха наздраве

72

za 64

преди 13 години

Abe smeshko :)) kakvi 100 % ???????! Ami s vodata i zaharta tova pravi 150 % :))))))

71

za 74

преди 13 години

най чистото и качествено питие е плодовата ракия ??????????!!!!!!A METILA ?

70

неделя

преди 13 години

Този ЕС за какво е създаден,че ми не е ясно--да управлява хората нормално,илида им пречи ненормално Май за второто От край време ракията си е най-качественото питие,с което дори хората се и лекуват,тия от ЕС ще изискват не знам си какво,а пък и *нашите*ще им играят по свирката Хайде стига таманета

69

!@#$

преди 13 години

Евала естет !!!

68

Анонимен

преди 13 години

А надраве

67

Анонимен

преди 13 години

аз съм се оправил и съм си добре мисли му ти

66

фггф

преди 13 години

Пий си боклиците горчиви гадни абсента е най гадното нещо което съм пил пълна отврат,ама не станах със синя кръв най чистото и качествено питие е плодовата ракия прави се от чисти плодове вие пийте *** и се мислете,че сте някаква класа.

65

ggg

преди 13 години

Я пий спирт селянин бездарник ,те посвета взимат 2-3000 евро заплата ама ти си едно малко и жалко червейче.Мен англия и сащ не ме интересува.Аз съм българин ще пиято това което са пили дедите ми не ме е срам да се нарека българин.А ти си долен и жалък с продажните си разсъждения и се мислиш за велик пиел той уиски хубаво ти го каза човека пиеш спирт евтин с есенция за 10 лв 100гр.такива като тебе са още по жалки и смешни селяни които избиват комплекси.

64

Пиянде

преди 13 години

Чета и се хващам за главата. Аматьори ! Човечеството е създало върха на въглеводородните дестилати под името АБСЕНТ !!! Те за ракии и вина ми говорят. ***. Пиенето е ИЗКУСТВО, а не чалгарско освинване !!!