24

ATB

преди 13 години

Аз също съм студент в ЮФ на СУ и мога да кажа, че шуробаджанащината там е на почит! Подкрепям "31", който правилно казва, че редовно влезлите (като мен) след полагане на изпит са определена бройка, а след това незнайно защо се изспиват ОТНЯКЪДЕ СИ почти същата цифра. Бил съм свидетел как на изпит, който се състои от отворени и затворени въпроси, на който не отговориш ли на отворените те късат преподавател пише "6" на колега, който предава полу-празен лист само защото е син на друг професор ...

23

danail

преди 13 години

kuslev da vidi imotite na dekana,4e na dvorzi prili4at,a zaplatite sa malki

22

out_of_space

преди 13 години

Първо се научи как се използва пълен или кратък член в българския език, преди да пишеш коментари! Селото не е у мен, а у някой друг, който явно се е родил в София, но селското му възпитание го ограничава предостатъчно.

21

kristiqn

преди 13 години

nqma zna4enie kakvo se govori,istinata e ,4e fakultetyt zatuva i dekanyt ne oje da se spravi,posle vse nqkoi trqbva da e otgovoren,ribata mirise otkum glavata

20

elza

преди 13 години

samo ni skube tozi 4ovek ten4o kolev,tikvenik e gips i voda

19

4ovek

преди 13 години

dekanyt za nisto ne stava. toi nqma podhod i durjane,skandalna li4nost,obiknoven guvedjar

18

gruh

преди 13 години

Уча в ЮФ на СУ и мога да ви кажа, че положението е повече от трагично. Скандалите са самата истина, а в правото ни приемат с изпит 220 човека, а после се изсипват още 400 парашутисти. Администрацията е същинска пародия. Три лелки никога нищо не знаят, освен цените на индивидуалните протоколи! И все пак това остава най-елитният правен факултет. Просто не искам да знам какво е в другите!?

17

Бай село

преди 13 години

Какво да кажем ние от село ДАЛИ ВЛИЗАТ С ВРЪЗКИ ВЪВ ФАКУЛТЕТА ,ние от село мислим че вина ги някой намира вратичка да влезе във факултета.А що се отнася до провинцията и СОФИЯ -каква е разликата. Май от селат са по-умни и нащите роми са грамотни и работят и ако не е бай село какво ще ядете .Даже господат управляващи са повечето от провинцията.

16

Митко

преди 13 години

Дайте автономия на Софийското княжество и преместете столицата във Велико Търново, където й е мястото.

15

petko stoev

преди 13 години

ne podloga,a gadno polu4ove4e s mustak maloumen derebei,syvetnik na sergei stanisev i mutant

14

don4o

преди 13 години

ten4o e komunisti4eska podloga ot svinskoto upravlenie na troinata koaliziq,dolen selqnin i mosenik,dano gerb go vidi i razbere. operaziq vuzmezdie za nego.

13

Анонимен

преди 13 години

Начина ти на писане показва, че селото не е излязло от теб

12

out_of_space

преди 13 години

Аз съм си доволна от образованието, което получавам в СУ. Преподавателите от моята специалност са достатъчно добри професионалисти и сами са си променили нещата във факултета, не чакат никого да прави някакви реформи, а сами си ги правят. И много ясно, че всичко ще вряка, като спрат топлата вода. Това не значи, че не ги интересува качеството на образованието. Но първо ги интересува да имат нормални условия! А когато отрязаха бюджета на СУ, нямаше ли хора? Или сега ще излезе, че са меркантилни..

11

out_of_space

преди 13 години

За Студентски град съм съгласна, че трябва да остане само за студентите и да се въведе някакъв ред, но от първия ти коментар не изглеждаше, че това мислиш. ;)

10

out_of_space

преди 13 години

Тогава не забравяй от къде си произлязъл. Браво на вашите, но това не е твой успех в случая. Не всички родители, след като са били студенти в София, са имали възможност да останат там и да отгледат децата си. А и едва ли са очаквали, че ще стане толкова зле в другите градове. И не може да делиш хората на софиянци и не-софиянци. Защото тия, дето са израснали по крайните квартали в София са по-голяма пасмина и от провинциалистите!

9

костов

преди 13 години

До студент: Ми те много културен са те направили, бе! Че пък и горд, че се родил в София! Голям праз!!! ***!

8

мама

преди 13 години

Няма по-голямо гнездо на корупция и вдигнатио крака от този факултет!!! За красьо черния /написах го с малки букви не от незнание:)))/ съм СИГУРНА ,че се разхожда наоколо:((((((

7

Анонимен

преди 13 години

Децата от провинцията са си напълно нормални, с известни изключения.Хората от София,обаче са невероятни селяни.Всеки път когато пътувам до чужбина в самолета все ще се намери някое шопче да каже колко е велико и колко е умно,,и т.н. Страшно селски манталитет имате в София ,ама като цяло -това ви е в природата!!! Не се сърдете на тези от ПРОВИНЦИЯТА(каквото и да значи това).

6

out_of_space

преди 13 години

до: студент?Недоразумението идва от това, че такива като теб, чиито родители сигурно са от Горно Нанадолнище, но ти си роден в София и си станал големия софиянец, правят такива *** коментари. Ако беше достатъчно интелигентен/на, нямаше да разсъждаваш по този начин. Още по-голямо недоразумение е, че много *** имат пари и си въобразяват, че са нещо особено, а тези, които имат акъл в главата им се налага да живеят в общежитие.

5

живко сталев

преди 13 години

разбира се,ако беше някой друг факултет нямаше да е проблем,но да чуеш КОРУПЦИЯ и ДАЛАВЕРИ на дребно в ЮФ си е ИЗНЕНАДА!!! Оооо Боже,,това не възможно!!!