19

Фани

преди 13 години

Известно ли е на кметицата, че в цивилизования свят графитите са криминализирани и че тя насърчава противозаконно поведение. Имам нещастието да живея близо до НДК и вместо да следи за спазването на реда, общината насърчава и дори редовно организира вдигането на невъобразим шум в центъра на жилищен квартал. Ако се измерят децибелите, ръководителите на общината ще трябва да плащат солидни глоби, ако бяхме цивилизована страна, разбира се.

18

декан

преди 13 години

Правя *** - значи съществувам!

17

кучето от крайния

преди 13 години

Вашите деца са, а ги хулите!Нас също ни хулеха зарад поведението, което не бе нищо друго освен начин на протест,което после се превърна в навик на живот. Всеки иска да бъде забелязан, дори и жителите на бл. 20.Вижте ме, та аз съм все още жив, макар и полу. Половината на едното цяло. Отритнат съм от обществото на сигурността и охолството.Какво ми остава друго, освен да си препрочета есето на Торо и да си направя една татуировка на китайски дракон на интимните си части,че да ги покажа на света....

16

Анонимен

преди 13 години

Може ли да ги рисуваме с динамит ?

15

Анонимен

преди 13 години

11, то ако има по-високи заплати младия българин ще ги дава за алкохол и концерти xD

14

Noq^

преди 13 години

Отиди в Рим и ще видиш какво значи грозни графити. Тук е добре!

13

archi

преди 13 години

Аз пък се сетих защо данъчните не правят проверки на тези градински концерти? Знаят ли колко бира се изпива без да се дава касов бон?

12

;)

преди 13 години

То в София вече няма шопи- те се изселиха, заради селендурите....

11

KU4E

преди 13 години

С графити и концерти няма да задържим младия българин. Работа трябва и по високи заплати.

10

до селянина Melone

преди 13 години

Пожелавам ти да си построиш ново жилище за десетки хиляди евро, да платиш солидно за фасадно боядисване и някоя сутрин да го намериш надраскано, пък и да е с най- "прекрасните" графити. Ама какво ли ти обяснявам, сигурно никога няма да си в това положение. Щом Испания ти е страна за пример, нямам коментар.

9

KU4E

преди 13 години

Ти хубаво спомена за Мидрид, но на българина колко му е заплатата, та се мерим с Мадрид. Нека първо ги стигнем по заплати, а не да ходим да работим у тях защото дават повече пари! Иначе относно купоните сме ги достигнали и задминали! И не само в петък както е у тях, ами и през седмицата а най лошото е когато са в неделя.

8

Melone

преди 13 години

Добре е графитите да бъдат заснети и качени в някой сайт, преди да бъдат надраскани от разни лапета със спрейове, както стана с предишните. Само за сведение на *** от форума: в страни като Испания, фабрики дават няколко хиляди евро за професионални графити върху стените на складовете им.

7

Mozaka

преди 13 години

До селянин: на мене от октомври я качват с повече ;-)Ама, бате, влзни ми в положението - аз не свършвам трудовия си ден в 16:30 като в провинцията и не бегам да храня кокошките и прасето, един вид, нямам допълнителен доход като теб!

6

Анонимен

преди 13 години

млад човек = наркоман

5

Селянин

преди 13 години

Гадни шопи получавате по 1500 лева заплати докато провинцията умира от глад по-нагли от най-наглите!!!

4

KU4E

преди 13 години

Не си много в час, явно си живееш някъде на село или на тихичко местенце! Ще те питам ако на другия ден си на работа или имаш малко дете, а ти дрънчат прозорците. Или дъщеря ти се прибере пияна и дрогирана от такава простотия. Мястото не е навсякъде и на всяка цена да има мероприятия! Културата на един народ не се определя от купоните, а от други неща! Това е умишлено зомбиране на подрастващите!! А между впрочем и дървета и храсти умират от постоянното им препикаване!!

3

Black Beard

преди 13 години

То хубаво,че се организира състезание за графити, лошото е че след това продължават да цапат където им дойде. Влакове, автобуси, подлези-всяко място от поне един метър не остава незасегнато. Все едно че е Бронкс или Харлем.

2

Анонимен

преди 13 години

На колко години си ***, ***. Баси и тъпата пенсионерка дето си. Шумно и било. Ами млади хора са, не са отишли на седенка с плетките. Щот си ограничена, та затва не знаеш какво става в Мадрид след петъчната фиеста по улиците. Тотален погром и мръсотия. Ама си имат община да чисти и после нищо не личи. Не са ти виновни младите, оня дет трябва да чисти е виновен - концесионера.

1

KU4E

преди 13 години

Тези прояви на общината са много хубави, но дали така трябва да се правят? Снощи в Градската градина имаше 3 концерта на три места в градината. Беше ужасно!! Страхотен шум, мръсотия, пияни млади хора, защото се продаваше бира, а сега градината прилича все едно е имало погром!! Защо трябва да се тормозят живущите с такива шумни прояви, не може ли да се правят на места където не живеят хора/ Ами в Борисовата градина/ И така се възпитават млади алкохолици!! Да не говорим че дървета и трева се съси